Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul Simonei Halep după încă un an încheiat ca lider mondial: Nu puteam să îmi doresc mai mult!

Mesajul Simonei Halep după încă un an încheiat ca lider mondial: Nu puteam să îmi doresc mai mult!galerie foto

Simona Halep

Comentarii

La căpătul celui mai bun al ei în circuitul feminin, Simona Halep a ţinut să împărtăşească momentul special alături de fanii ei virtuali. Simona a postat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare.

Simona Halep a ajuns pentru prima oară lider mondial în octombrie 2017, iar la finalul anului trecut şi-a păstrat poziţia în fruntea topului. Aşa se întâmplă şi la sfârşitul lui 2018, iar sportiva noastră a primit deja trofeul pentru performanţa de a încheia anul pe primul loc în ierarhia mondială. În vacanţă deja, Simona şi-a adus aminte de cele mai frumoase momente trăite în toată această perioadă şi a postat un mesaj special pentru cei care au fost alături de ea în tot acest timp. 

"Încă un an s-a încheiat, al doilea la rând ca lider mondial. Nu puteam să îmi doresc mai mult, nu puteam fi mai fericită de atât. Nu pot să descriu în cuvinte cum mă simt ştiind că am relizat o astfel de performanţă. Fără familia mea, fără prietenii apropiaţi şi fără echipa mea nimic nu ar fi putut fi posibil. Am oameni speciali lângă mine şi de asta am reuşit să obţin rezultate excepţionale. Le mulţumesc tuturor, fanilor mei care au fost parte la această minunată aventură şi privesc spre noile provocări de anul viitor" a fost mesajul româncei pe Instagram.  

Afla mai multe despre: simona haleplider mondialmesaj 

viewscnt
Articole similare