Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul Simonei Halep pentru Emma Răducanu. Fotografie inedită postată de fostul lider mondial

Mesajul Simonei Halep pentru Emma Răducanu. Fotografie inedită postată de fostul lider mondialgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, care nu participă la competiţii, fiind accidentată, a felicitat-o pe Emma Răducanul, după ce sportiva cu origini române şi chineze a ajuns în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, la vârsta 18 ani.

Simona Halep a postat pe Instagram o fotografie din 2014, în care apare alături de Emma, şi a scris mesajul: "Timpul zboară. Felicitări, Emma, pentru frumoasa performanţă de la Wimbledon".

Jucătoarea britanică Emma Răducanu s-a retras, luni, din meciul cu Ajla Tomljanovic din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, la scorul de 4-6, 0-3, după 75 de minute de joc.

La 18 ani, Emma Răducanu, locul 338 WTA, debutantă pe tabloul principal al unui Grand Slam, după ce a primit un wild card, a devenit cea mai tânără jucătoare din Marea Britanie care a ajuns în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon în Era Open.

Până în optimi, ea le-a învins pe rusoaica Vitalia Diatcenko, locul 150 WTA, scor 7-6/4, 6-0, pe jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 42 WTA, finalistă la Roland Garros în 2019, 6-2, 6-4, şi pe Sorana Cîrstea, locul 45 WTA, scor 6-3, 7-5.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare