Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul superb transmis de Mihai Iosif înaintea derby-ului Dinamo - Rapid: "Eu n-am să uit ce au făcut atunci suporterii dinamovişti" | EXCLUSIV

Mesajul superb transmis de Mihai Iosif înaintea derby-ului Dinamo - Rapid: "Eu n-am să uit ce au făcut atunci suporterii dinamovişti" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo - Rapid este cel mai tare meci al etapei a 13-a din Liga I. Partida se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Rapid a produs marea surpriză în etapa trecută, când a reuşit să se impună în meciul cu CFR Cluj, scor 2-0. În urma acestui succes, Rapid a urcat pe locul 6 în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce Dinamo este penultima, cu doar 7 puncte obţinute în cele 12 etape disputate.

"E un derby de tradiţie al fotbalului românesc, e un derby frumos. Eu nu pot să uit, în 2015, atunci când am intrat în faliment, dacă nu mă înşel, a fost un meci de old-boys, în sala Dinamo, iar suporterii noştri alături de cei ai lui Dinamo au strigat: <<Rapid nu moare>>. Eu n-am cum să uit acest lucru şi acum sper să supravieţuiască şi Dinamo.

E un derby, eu şi jucătorii mei vrem să onorăm acest meci, vom da totul pe teren pentru a obţine un rezultat cât mai bun. Mă bucur că pot lua parte la aşa ceva. Ne-ar fi plăcut să jucăm pe Arena Naţională, poate veneau şi mult mai mulţi spectatori, dar nu avem ce face. Aşa cum şi noi am fost nevoiţi să jucăm în etapa trecută la Mioveni, dinamoviştii sunt şi ei în aceeaşi situaţie" , a declarat Mihai Iosif, pentru Telekom SPort.

Afla mai multe despre: dinamorapid 

viewscnt
Articole similare