Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul tăios al Peluzei Nord pentru cei de la Steaua afişat la partida cu Botoşani! ”La noi niciodată nu a fost nevoie de promovare!”

Mesajul tăios al Peluzei Nord pentru cei de la Steaua afişat la partida cu Botoşani! ”La noi niciodată nu a fost nevoie de promovare!”

FCSB

Comentarii

Peluza Nord şi-a făcut simţită prezenţa la prima partidă din noul sezon de Liga 1, FC Botoşani - FCSB.

Aproximativ 50 de ultraşi au făcut deplasarea în Moldova pentru a asista la meciul echipei favorite. Fanii au revenit pe teren, după mai bine de un an şi jumătate, iar suporterii FCSB au afişat la meci un mesaj dur pentru rivalii de la Steaua. Ultraşii de la Peluza Nord au ironizat încercările echipei din Liga 2 de a promova şi au afişat următorul mesaj. 

 ”La Steaua niciodată nu a fost nevoie de promovare!”

”Un lucru e clar şi o să fie în continuare / La Steaua niciodată nu a fost nevoie de promovare.”

Steaua a ajuns anul acesta în Liga 2, dar nu va avea drept de promovare pe prima şcenă a fotbalului românesc, deoarece este un club de drept public. 

La partida din Moldova, fanii au fost bucuroşi să revină pe stadioanele din Liga 1, după mai bine de un an şi jumătate. Pe arenă au avut voie suporterii vaccinaţi şi cei care au prezentat un test negativ. Stadionul este deschis la capacitate de 50 la suta, rata de incidenţă în Botoşani fiind sub 3 la mia de locuitori. 

Afla mai multe despre: fcsb-peluza-nord-steaua 

viewscnt
Articole similare