Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul tranşant al lui Brănescu după Chindia - Poli Iaşi 2-0: "Singura modalitate prin care nu îţi vei recupera banii este falimentul!". Ce a spus despre salvarea de la retrogradare

Mesajul tranşant al lui Brănescu după Chindia - Poli Iaşi 2-0: "Singura modalitate prin care nu îţi vei recupera banii este falimentul!". Ce a spus despre salvarea de la retrogradare

Chindia Targoviste

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut în deplasarea de la Târgovişte scor 0-2, iar şansele de a se salva de la retrogrdare au deveit tot mai mici.

Daniel Florea a fos eroul trupei lui Emil Săndoi care a marcat o dublă. Poli Iaşi este măcinată de probleme financiare, iar în clasament ocupă ultima poziţie. După meci, portarul Brănescu a declarat că singura modalitate prin care nu îşi va recupera banii este falimentul. 

"De acum încolo trebuie să încercăm să jucăm la victorie fiecare rezultat dacă vrem să mai sperăm la ceva. Atât timp cât matematica arată că mai avem şanse trebuie să încercăm să ne agăţăm de orice.

Singura modalitate prin care nu îţi vei recupera banii este falimentul. Dacă echipa va intra în faliment automat poţi să te duci la mama TAS-ului sau la mama Federaţiei nu o să mai poţi recupera banii. Mai trebuia un vot atât pentru tot bugetul Iaşiului", a declarat Brănescu 

Răzvan Popa încă speră că echipa se poate salva de la retrogradare şi a evidenţiat că este necesar să obţină 6 puncte din meciurile cu Dinamo şi Hermannstadt, pentru a prinde un loc la baraj.

"O înfrângere dureroasă, consider că meritam puţin mai mult de la acest meci. am avut şi noi ocaziile noastre, cred că am făcut un joc destul de bun, dar unele greşeli şi-au spus cuvântul şi uite aşa am pierdut cu 2-0.

Matematic încă suntem la mâna noastră dacă ne câştigăm meciurile directe cu Dinamo şi Hermannstadt ne putem salva prinzând locul de naraj. Nu neapărat o grevă, a fost la un moewmnt dat, a trecut ceva timp de atunci şi ne-am antrenat până la urmă în acea zi şi din ce îmi aduc aminte am primit un salariu până la urmă", a declarat Răzvan Popa după meci. 

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare