Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul tranşant al lui MM Stoica după ce rivala Dinamo a ajuns matematic la baraj! ”Mediaş defila cu ei dacă avea echipa de la începutul sezonului!” EXCLUSIV

Mesajul tranşant al lui MM Stoica după ce rivala Dinamo a ajuns matematic la baraj! ”Mediaş defila cu ei dacă avea echipa de la începutul sezonului!” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

CS Mioveni a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1.

Dinamo a ajuns matematic la barajul pentru retrogradare, iar MM Stoica susţine că Gaz Metan ar fi dus-o pe echipa din Ştefan cel Mare pe unul dintre ultimele două locuri, dacă nu întâmpina problemele cu banii. Oficialul FCSB susţine că barajul nu va fi deloc uşor pentru dinamovişti. 

MM Stoica crede că partida Dinamo – Hermannstadt va fi decisivă pentru rămânerea ”câinilor” în Liga 1. Echipa din Sibiu doar ce a remizat cu U Cluj şi a păstrat distanţa de un punct faţă de clujeni. 

”Mediaş defila cu ei dacă avea echipa de la începutul sezonului!”

”A avut ocazii şi Dinamo, dar Dinamo se pregăteşte pentru baraj. Uhrin a făcut experimente. Hermannstadt are drept de promovare, li s-a aprobat planul de reorganizare. Eu i-am văzut pe Hermannstadt, credeam înainte de meciul cu U Cluj că pot să bată Dinamo la baraj, dar după meciul ăla nu mai cred.

Nu mi se mai pare mare diferenţă între Dinamo şi alte echipe mai bune din Liga 2. E o problemă a conducătorilor, nu e prea fair-play din partea mea, dar cum te pregăteşti tu? Dacă nu avea Gaz Metan problemele acelea, de unde luai jucători. Mediaş defila cu Dinamo dacă avea echipa de la începutul sezonului, iar Dinamo retrograda direct” a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Chiar dacă Dinamo nu a avut niciun şut pe poartă cu Mioveni, MM Stoica susţine că echipa lui Uhrin se va salva de la retrogradare şi în acest sezon. 

”E o obişnuinţă ca Dinamo să piardă meciuri, dar e dificil să apari la interviuri şi să găseşti scuze. Eu rămân la părerea mea şi sunt sigur că Dinamo se va salva de la retrogradare, vor avea fanii în spate, vor interveni alte lucruri. Am crezut mereu că vor juca cu fraţii lor de la U Cluj, dar acum cred cu tărie că vor juca cu Hermannstadt”, a mai spus Mihai Stoica. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 32 de puncte, 2. FC Botoşani – 32, 3. Sepsi – 30, 4. UTA Arad – 26, 5. U Craiova 1948 – 25, 6. CS Mioveni - 25, 7. Chindia Târgovişte – 22, 8. Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 1, 10. Gaz Metan Mediaş – -25.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1- mm stoica 

viewscnt
Articole similare