Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul transmis de suporteri atunci când l-au dezbrăcat pe Sorescu: ”Asta ar însemna să nu mai îmbrace tricoul lui Dinamo niciodată”

Mesajul transmis de suporteri atunci când l-au dezbrăcat pe Sorescu: ”Asta ar însemna să nu mai îmbrace tricoul lui Dinamo niciodată”

Dinamo București

Comentarii

Gabi Torje a vorbit despre incidentul petrecut în urma partidei cu Mioveni, când o parte dintre suporterii lui Dinamo i-au dat jos tricoul lui Deian Sorescu.

După ce a reuşit să descidă scorul în minutul 62 al partidei cu Mioveni, prin Sorescu, de la punctul cu var, Dinamo a scăpat incredibil victoria din mână.

Nu doar că a scăpat victoria din mână, dar şi egalul, Mioveni marcând de două ori în poarta ”câinilor” în prelungirile partidei.

În urma fluierului final, Sorescu a fost unul dintre puţinii jucători care a mers spre fani, iar aceştia l-au dezbrăcat pe fostul lor căpitan.

Veneam după o victorie, aveam alt moral şi credeam că putem lua cele trei puncte. Am luptat, dar la fel ca la celelalte meciuri pierdem pe final. Când văd tabela şi văd ca e minutul 80 deja încep sa tremur.

Nu ştiu de ce avem problema asta, probabil cei din staff se vor ocupa de asta. Păcat că am avut meciul în mână. M-au chemat fanii să vorbesc, m-au tras de tricou şi mi-au dat tricoul jos. Îi înţeleg”, a spus Sorescu în urma meciului.

Mesajul transmis de suporteri atunci când l-au dezbrăcat pe Sorescu

Gabi Torje este de părere că gestul suporterilor înseamnă că Deian Sorescu nu ar trebui să mai îmbrace tricoul lui Dinamo, chiar dacă el nu este de acord cu acest lucru.

E un subiect foarte delicat pentru că Deian este prietenul meu, la fel şi pe suporteri îi înţeleg. Asta ar însemna ca Deian să nu mai îmbrace niciodată tricoul lui Dinamo, ceea ce au arătat ei ieri arată că Deian nu mai trebuie să joace niciodată în tricoul lui Dinamo.

În momentul în care cineva te dezbracă de tricou asta înseamnă, eu nu am zis că ar fi trebuit să nu mai joace Deian. Când cineva îţi dă nu neapărat tricoul... când te dă afara din casă cineva, nu te mai vrea, nu?

Nu este Deian singurul vinovat, nu este Gabi Torje singurul vinovat, nu este Rednic, nu arătăm spre nimeni, să vedem unde am greşit şi să remediem aceste probleme pe viitor”, a declarat Gabi Torje.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare