Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul unei campioane în ziua de Crăciun: "Mi-am dat seama că nu cadourile sunt cele mai importante, ci oamenii pe care-i ai lângă tine!"

Mesajul unei campioane în ziua de Crăciun: "Mi-am dat seama că nu cadourile sunt cele mai importante, ci oamenii pe care-i ai lângă tine!"

Gimnastică

Comentarii

Sandra Izbaşa s-a întors în România după o săptămână de vis petrecută la Viena în Austria alături de cei dragi. Crăciunul îl petrece acasă, aşa cum făcea de când era copil, la lotul de gimnastică.

„De fiecare dată Crăciunul l-am petrecut în familie. Când eram gimnastă, de Sărbători aveam doar cinci zile libere pe care le primeam de la lot şi veneam mereu acasă. Îmi place să fiu alături de cei dragi, aşa cum deja m-am bucurat şi în acest an. Am furat stratul distracţiei şi am fost timp o săptămână la Viena cu părinţii. A fost o săptămână de vis şi abia aştept să repetăm cât mai repede experienţa. Ne-am distrat de minune”, a spune Sandra.
 
„Îmi place să ofer cadouri tuturor celor care îmi sunt apropiaţi. Vorbesc de fiecare dată cu Moş Crăciun să alegem cel mai potrivit cadou. Şi îmi place să fac daruri şi celor care au nevoie de o bucurie în această perioadă. Merg la copii să fac daruri şi să-i fac să fie fericiţi. Am un sentiment plăcut de împlinire şi bucurie că sunt mereu alături de familie, de cei dragi, şi ne bucurăm împreună. În general trebuie să fim la fel de buni, să gândim pozitiv şi să fim uniţi. Până la urmă mi-am dat seama că nu cadourile sunt cele mai importante, ci oamenii pe care-i ai lângă tine!”, recunoaşte campioana olimpică pentru Libertatea.

Afla mai multe despre: sandra izbasacadouricraciun 

viewscnt
Articole similare