Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul unei legende a lui Manchester United pentru Ole Gunnar Solskjaer: ”E momentul să predea ştafeta, ar pleca cu capul ridicat”

Mesajul unei legende a lui Manchester United pentru Ole Gunnar Solskjaer: ”E momentul să predea ştafeta, ar pleca cu capul ridicat”
Comentarii

Rezultatele lui Manchester United din ultima vreme au lăsat de dorit, mai ales după perioada incredibilă de mercato reuşită de ”divaolii roşii”.

Jadon Sancho, Raphael Varane şi Cristiano Ronaldo, cele trei transferuri de marcă reuşite de United în vară. După venirile celor trei, se vorbea că echipa din Manchester se va lupta iarăşi la titlu.

Însă, după 11 etape, ”diavolii roşii” se află pe poziţia a cincea, la nouă puncte deja în spatele liderului Chelsea. În Europea League, englezii au pierdut cu Young Boys Berna şi au însumat doar şapte puncte din 12 posibile.

Însă, cele mai grele lovituri pentru fanii de pe Old Trafford au fost înfrângerile acasă cu marile rivale. Dacă CIty a lăsat-o mai uşor cu United şi s-a impus doar cu 2-0, Liverpool i-a demolat pe jucătorii lui Ole.

4-0 a câştigat echipa de pe Merseyside în deplasarea de la Manchester şi a arătat definitv că United are nevoie de o schimbare, iar Rio Ferdinand este de acord.

Fostul căpiitan al ”diavolilor roşii” i-a transmis lui Solskjaer că ar fi momentul să lase locul altcuiva, cât încă ar putea pleca cu capul ridicat.

Mesajul unei legende a lui Manchester United pentru Ole Gunnar Solskjaer

Când te uiţi la situaţie, cu ce perioadă de transferuri am avut, eram toţi entuziasmaţi. Ole a fost adus la club în ideea de a ne readuce într-un punct, pentru a reconstrui o fundaţie.

În adâncul meu, mereu am fost puţin sceptic că ne-ar putea conduce către titlul de campioni. Nu eram sigur sau convins, dar speram că ar putea să o facă.

Dar prestaţiile din acest sezon... mă simt de parcă poate acum ar fi timpul să predea ştafeta cuiva care ne poate conduce mai departe.

Cred că Ole ar pleca cu capul ridicat. Unde eram când a venit şi unde ne-a adus la începutul sezonului a fost pozitiv”, a declarat Rio Ferdinand în podcast-ul său, ”Vibe with Five”.

Ole Gunnar Solsjkaer a preluat conducerea lui Manchester United în martie 2020. Până acum, el a condus echipa în 148 de meciuri, 78 de victorii, 33 de egaluri şi 37 de înfrângeri.

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare