Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a dezvăluit cel mai dificil adversar din carieră: "Am jucat cu ei un meci amical"

Messi a dezvăluit cel mai dificil adversar din carieră: "Am jucat cu ei un meci amical"galerie foto
Comentarii

Lionel Messi (32 de ani) a acordat un amplu interviu pentru postul de radio catalan RAC1 în care a vorbit despre diferite aspecte ale carierei sale. În acest interviu, decarul Barcelonei şi al naţionalei Argentinei a dezvăluit şi care a fost cel mai dificil adversar pe care l-a avut în cariera sa.

"Naţionala Spaniei. Am jucat un meci amical cu ei în 2010, înainte de Campionatul Mondial. Totodată ultimul amical pe care Argentina l-a avut cu Spania mi-a adus aminte de cum obişnuiam să jucăm, enervam adversarii prin posesie", a dezvăluit Messi în cadrul interviului. 

Amintirile lui Messi, însă, nu corespund tocmai cu realitatea. Argentina a jucat, într-adevăr, un meci amical cu Spania în anul 2010, dar a fost după turneul final din Africa de Sud, iar Argentina s-a impus cu 4-1 în faţa câştigătoarei trofeului. 


Messi, într-un duel cu colegul său de la Barcelona, Sergio Busquets

Cel mai probabil, meciul la care face referire Messi este cel din 2009, atunci când Spania a învins Argentina, 2-1, ambele goluri fiind înscrie de Xabi Alonso. Messi şi-a trecut şi el numele pe tabela marcatorilor, printr-un gol din penalty. 

Afla mai multe despre: messiargentina 

viewscnt
Articole similare