Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a doborât un nou record în tricoul ”blaugrana”. Starul argentinian l-a întrecut pe Xavi şi a făcut istorie pentru Barcelona

Messi a doborât un nou record în tricoul ”blaugrana”. Starul argentinian l-a întrecut pe Xavi şi a făcut istorie pentru Barcelona

Lionel Messi

Comentarii

FC Barcelona s-a împiedicat acasă în ultimul meci din La Liga. Catalanii au condus cu 1-0 încă din prima repriză, dar au fost egalaţi de Cadiz în minutul 90+2. Messi, însă, a doborât un nou record pentru ”blaugrana” şi a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe apariţii în La Liga, în tricoul Barcelonei.

Leo Messi a adăugat un nou record în CV-ul său impresionant. Genialul fotbalist argentinian l-a întrecut pe fostul coechipier Xavi şi a devenit jucătorul cu cele mai multe apariţii în La Liga, pentru FC Barcelona, după partida împotriva lui Cadiz. (Vezi rezumatul meciului aici)

În ciuda acestui fapt, star-ul ”blaugrana” nu a avut prea multe de sărbătorit la sfârşitul meciului, după ce echipa sa a reuşit doar o remiză cu ”submarinul galben”. Messi a marcat însă ocazia cu încă un gol şi a oferit, ca în fiecare meci, tot ce avea pentru a obţine victoria.

Ajuns la 33 de ani, căpitanul Barcelonei a debutat la prima echipă în octombrie 2004. Messi a fost promovat la prima formaţie în urma cererilor jucătorilor catalanilor, care fuseseră impresionaţi de prestaţiile acestuia la antrenamente şi în meciurile amicale. Argentinianul a disputat 506 meciuri, peste cele 505 ale lui Xavi, în La Liga şi a reuşit 460 de goluri şi 201 pase decisive.

Afla mai multe despre: lionel messifc barcelonala liga 

viewscnt
Articole similare