Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a explodat după egalul cu Girona. Cine este fotbalistul pe care starul catalan nu-l mai vrea în primul 11

Messi a explodat după egalul cu Girona. Cine este fotbalistul pe care starul catalan nu-l mai vrea în primul 11

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi n-a ieşit de pe gazon prea fericit după egalul din partida de duminică dintre FC Barcelona şi Girona. Gruparea azulgrana a pierdut două puncte pe teren propriu şi a fost egalată de Real Madrid în clasament.

Catalanii au evoluat în inferioritate numerică după eliminarea francezului Clement Lenglet, eliminare dictată de arbitrul Gil Manzano, după ce a apelat la tehnologia VAR.

Tehnicianul catalan, Ernesto Valverde a profitat de partida cu Girona pentru a efectua câteva modificări în formula de start şi pentru a permite câtorva jucători care au evoluat mai puţin să-şi facă apariţia în primul unsprezece.

Citeşte şi

Printre ei şi Nelson Semedo, fotbalistul care a stârnit nemulţumirea profundă a starului, Lionel Messi. Fundaşul dreapta portughez nu a făcut un meci bun şi a fost conform celor de la Don Balon ţinta reproşurilor câtorva coechipieri.

Aceeaşi sursă notează că Leo Messi nu se înţelege deloc bine cu Semedo, fotbalist cu care argentinianul ar trebui să ”colaboreze”, întrucât evoluează pe aceeaşi parte a terenului. ”Conexiunea dintre cei doi, atât pe teren, cât şi în afara lui este nulă” mai scrie Don Balon, care susţine că ”El 10” i-ar fi cerut antrenorului Ernesto Valverde să nu-l mai folosească pe Semedo în aceeaşi echipă cu el. Argentinianul l-ar prefera în acelaşi flanc pe Sergi Roberto, fotbalist crescut de catalani, dar care este la origini mijlocaş central, cu toate că a fost deseori folosit ca fundaş dreapta.

Semedo (24) de ani a fost transferat anul trecut de FC Barcelona de la Benfica pentru 30.5 milioane de euro plus 5 milioane în bonusuri de performanţă. Fotbalistul portughez a jucat în 24 de meciuri de campionat sezonul trecut, în patru partide de Cupă şi în şapte meciuri de Champions League.

Afla mai multe despre: leo messisemedofc barcelona 

viewscnt
Articole similare