Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a vorbit din nou despre revenirea lui Neymar la FC Barcelona: "Am mai spus-o de multe ori. Mi-ar plăcea să se întoarcă, îl aştept!"

Messi a vorbit din nou despre revenirea lui Neymar la FC Barcelona: "Am mai spus-o de multe ori. Mi-ar plăcea să se întoarcă, îl aştept!"

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (32 de ani) a vorbit din nou despre posibila revenire a lui Neymar (28 de ani), fotbalistul lui PSG, la FC Barcelona. Căpitanul de pe Camp Nou a spus, din nou, că şi-ar dori ca bunul său prieten brazilian să revină în Catalonia. Cei doi au o relaţie foarte bună încă de pe vremea când împărţeau acelaşi vestiar.

Mundo Deportivo, una dintre publicaţiile catalane aproapiate de FC Barcelona, l-a întrebat din nou pe Messi despre revenirea lui Neymar. Brazilianul a fost aproape, în vară, de o întoarecere spectaculoasă pe Camp Nou, însă în cele din urmă a rămas la Paris. Leo Messi a spus încă o dată, dacă mai era nevoie, că şi-l doreşte pe Neymar înapoi la formaţia blaugrana.

"Am mai spus-o de multe ori, la nivel sportiv este unul dintre cei mai buni din lume şi mi-ar plăcea să se întoarcă. A fost o persoană foarte veselă, a fost mereu fericit, ne-am distrat mult împreună. Ar fi bine să revină. Îl aştept", a declarat starul argentinian în interviul pentru Mundo Deportivo.

Neymar a jucat la FC Barcelona între 2013 şi 2017.

Messi a vorbit şi despre fanii Barcelonei care nu-şi doresc revenirea lui Neymar. "Este normal ca oamenii să-l critice din cauza modului în care a plecat, m-a deranjat la vremea respectivă şi pe mine, am încercat să-l convingem să nu o facă, dar până la urmă toţi vrem să câştigăm şi să fim cei mai buni.

Este unul dintre cei mai buni fotbalişti şi ne-a adus foarte multe victorii pe teren. Dar este de înţeles că oamenii gândesc într-un anumit fel şi trebuie să le respectăm deciziile", a mai spus Messi.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonaneymar 

viewscnt
Articole similare