Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Messi are deja echipă!” Unul dintre apropiaţii starului argentinian a aruncat bomba şi a spus la ce club ar urma să se transfere

”Messi are deja echipă!” Unul dintre apropiaţii starului argentinian a aruncat bomba şi a spus la ce club ar urma să se transfere

Campionate

Comentarii

”Messi are deja echipă”, susţine Josep Maria Minguella, impresarul care l-a transferat pe argentinian la FC Barcelona, când avea doar 12 ani. Acesta susţine că Messi se va transfera la Inter Milano.

Lionel Messi a şocat pe toată lumea după ce a trimit un fax conducerii în care a anunţat că nu vrea să mai stea şi îşi doreşte să se transfere la o altă echipă. Un agent care îl cunoaşte bine pe starul argentinian susţine că Messi şi-ar fi ales deja echipa.

”Messi are deja echipă”. Unde ar urma să se transfere atacantul de 33 de ani

Josep Maria Minguella este impresarul care, când Messi avea doar 12 ani, a reuşit să-l transfere la FC Barcelona. Acum, agentul de jucători vine cu o informaţie surprinzătoare. Minguela susţine că Messi şi-ar fi ales deja echipa. Ar fi vorba despre Inter Milano. Pentru Messi ar fi contat faptul că se plătesc mai puţine taxe în fotbalul italian, dar şi că în Serie A l-ar avea din nou rival pe Cristiano Ronaldo, care joacă la Juventus.

”Pentru mine, Messi are deja echipă - Inter. În Italia se plătesc mai puţine taxe şi, în plus, acolo este Cristiano Ronaldo. Pentru mine este greu să-l văd în Anglia, indiferent că prietenii său, Aguero şi Guardiola, sunt la City. Acum, în Italia se încearcă revitalizarea fotbalului cu transferuri excelente şi cu aceste avantaje pentru contractele de publicitate ale jucătorilor de fotbal”

”Acum, Barca trebuie să regândească situaţia. Dacă cu Leo Messi nu ştiau în ce direcţie merge echipa, imaginaţi-va ce se întâmplă fără el”, a declarat Josep Maria Minguella pentru Cadena COPE.

Cum se poate transfera Messi de la FC Barcelona. Detaliile care complică plecarea

Leo Messi mai are un an de contract cu FC Barcelona şi are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro, o sumă mult prea mare pentru orice club. Însă tot în contractul argentinianului cu FC Barcelona scrie că poate pleca liber în orice fereastră de transferuri din vară, dacă nu-şi doreşte să mai rămână pe Camp Nou.

Numai că acea clauză a expirat la finalul lunii iunie. Totuşi, Leo Messi ar vrea să folosească drept argument pentru prelungirea clauzei faptul că pandemia de coronavirus a făcut ca sezonul în Primera să se încheie mult mai târziu şi fereastra de transferuri din vară a fost astfel împinsă spre toamnă.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare