Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Messi are un buton roşu. Dacă se supără şi îl apasă, Griezmann ajunge la Toulouse"

"Messi are un buton roşu. Dacă se supără şi îl apasă, Griezmann ajunge la Toulouse"

FC Barcelona

Comentarii

Jurnalistul Juanma Rodriguez de la MARCA, invitat în cadrul emisiunii El Chiringuito a explicat mai în glumă, mai în serios, că viitorul lui Antoine Griezmann la FC Barcelona depinde doar de Lionel Messi.

Importanţa cuvântului lui Messi la FC Barcelona este arhicunoscută în Spania, iar presa nu scapă nici o ocazie pentru a o sublinia.

Jurnalistul Juanma Rodriguez de la MARCA, invitat în cadrul emisiunii El Chiringuito a discutat despre legătura mai puţin prietenoasă dintre Leo Messi şi Antoine Griezmann, actualmente coechipieri în vestiarul Barcelonei. Cunoscut pentru analizele sale seci, dar şi pentru doza de umor cu care comentează uneori subiecte foarte tensionate, Rodriguez -un suporter declarat al Realului- a mărturisit: "Griezmann a făcut bine că a declarat ce a declarat. De ce? Pentru că Messi are la îndemână un buton roşu. Dacă se supără şi îl apasă, Griezmann ajunge la Toulouse" a reacţionat cu umor, editorialistul cotidianului MARCA.

Griezmann a recunoscut că nu vorbeşte prea mult cu Leo Messi

Atacantul francez Antoine Griezmann a explicat ieri, într-un interviu, că nu prea vorbeşte cu coechipierul său argentinain de la FC Barcelona, Lionel Messi. "Până la urmă, nu e o persoană care vorbeşte mult, nici eu nu sunt, aşa că este dificil pentru noi să vorbim. I-am adus nişte mate (n.r. - o băutură), aşa că suntem în direcţia bună. Trebuie să învăţăm cum să ne conectăm, să ne îmbunătăţim. Sunt aici să ajut", a declarat Griezmann, într-o conferinţă de presă.

Griezmann a venit în această vară la Barcelona de la Atletico Madrid. El nu a jucat prea mult alături de Messi, deoarece argentinianul a fost accidentat la numeroase partide, în acest început de sezon. Presa spaniolă a notat în repetate rânduri că Messi, cea mai importantă voce din vestiarul balugrana, nu l-a dorit pe Griezmann pe Camp Nou. Mai mult, argentinianul consideră că efortul clubului său de a-l aduce pe campionul mondial de la Atletico Madrid, l-a îndepărtat pe Neymar Junior de o revenire la Barcelona.

 

Afla mai multe despre: messigriezmann 

viewscnt
Articole similare