Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, capăt de drum la FC Barcelona! Oferta cu care Manchester City l-a convins să semneze: argentinianul pleacă de pe Camp Nou după 16 ani

Messi, capăt de drum la FC Barcelona! Oferta cu care Manchester City l-a convins să semneze: argentinianul pleacă de pe Camp Nou după 16 ani

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) e atras de ideea de a semna cu Manchester City, după ultima ofertă pe care i-au făcut-o şefii clubului englez. Starul argentinian îşi termină contractul cu FC Barcelona în vara lui 2021, n-a semnat până acum prelungirea, iar din ianuarie va fi liber să semneze gratis cu oricine. Manchester City câştigă teren în lupta pentru transferul lui Leo Messi pe Etihad Stadium.

Messi, capăt de drum la FC Barcelona! Oferta cu care Manchester City l-a convins să semneze: ce i-au propus şeicii

Viitorul lui Leo Messi e în aer, după ce starul Barcelonei a vrut să plece în vară şi nu a fost lăsat, iar acesta nu a semnat încă prelungirea contractului cu echipa blaugrana. Apar tot mai multe speculaţii şi informaţii legate de viitoare destinaţie a starului argentinian, cu cât se apropie mai tare data în care în vara expira contractul cu Barca, în vara lui 2021.



Mundo Deportivo, care preia o informaţie oferită de Dean Jones, un jurnalist Eurosport, scrie că Manchester City îl va convinge pe Leo Messi să semneze un contract cu o ofertă pe care o plănuiesc în detaliu înainte să o trimită către Jorge Messi, tatăl şi agentul decarului de la FC Barcelona. Concret, se pare că Manchester City e gata să-i ofere lui Leo Messi posibilitatea de a-şi încheia cariera în MLS, la sora New York City din franciza City Football Group. Potrivit sursei citate, Mesi ar fi atras de această idee şi ar fi gata să spună "da" ofertei lui City.

Până să ajungă la New York City, Leo Messi va juca la Manchester City, sub comanda lui Pep Guardiola. Presa din Anglia a scris, vineri, că managerul din Premier League a aproape să-şi pună semnătura pe un nou contract cu "cetăţenii". Vestea vine la doar o zi după ce au apărut informaţii că Messi a pus două condiţii pentru a semna cu City, una dintre ele fiind ca Guardiola să rămână în continuare pe Etihad Stadium.

A doua condiţie a lui Leo Messi e legată de prietenul său din naţionala Argentinei, Sergio Aguero, căruia îi expiră contractul cu Manchester City în vara lui 2021, iar acesta nu a primit nicio ofertă de prelungire. Messi şi-ar dori ca şi Aguero să continue în Premier League, la City, pentru a-l face să se acomodeze mai repede la noul stil de joc.

Ca şi salariu, Manchester City e gata să-i ofere lui Leo Messi aceeaşi remuneraţie anuală pe care o încasează şi la FC Barcelona. Adică 40 de milioane de euro pe an şi un contract pe cinci ani, ceea ce ar însemna că în cei cinci ani pe care Messi îi va petrece la City, acesta va încasa 200 de milioane de euro doar din salariu. Pe de altă parte, pentru cei de la Manchester City ar fi o adevărată lovitură de imagine dacă l-ar transfer pe Messi, astfel că şi-ar acoperi din cheltuieli prin marketing, publicitate şi vânzare de tricouri cu Messi.

Afla mai multe despre: leo messi transfer manchester citymanchester city oferta leo messi transferleo messi transfer manchester city 

viewscnt
Articole similare