Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Messi?". Ce a declarat Luka Modric despre evoluţia de aseară a starului argentinian

"Messi?". Ce a declarat Luka Modric despre evoluţia de aseară a starului argentinian

Cupa Mondială

Comentarii

Mijlocaşul Luka Modric a declarat că este extrem de important că naţionala Croaţiei şi-a îndeplinit obiectivul de a se califica în optimile Cupei Mondiale, dar a subliniat că jucătorii "trebuie să rămână cu picioarele pe pământ" după victoria cu Argentina, scor 3-0.

"Cel mai important lucru este că ne-am îndeplinit obiectivul. Nu trebuie să cădem în capcana euforiei şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Victoria noastră a părut uşoară, dar nu a fost. 

Primul nostru gol a fost marcat după o greşeală a portarului, dar noi am făcut un meci perfect. Messi? Nu obişnuiesc să comentez performanţele jucătorilor adverşi. Dar noi am reuşit să ne apărăm foarte bine şi să evităm ca mingea să ajungă la Messi. Am reuşit o performanţă fantastică", a declarat Modrici.

Mijlocaşul croat Luka Modric a fost desemnat jucătorul meciului Croaţia - Argentina.

Croaţia a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, joi, la Nijnîi Novgorod, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Argentinei. Au marcat Rebic '53, Modric '80 şi Rakitic '90+1.

La primul gol, Rebic a primit o minge cadou de la portarul Caballero, care a vrut să degajeze, dar i-a ridicat doar balonul croatului, care a înscris spectaculos din voleu. În minutul 80, Modric a marcat cu un şut puternic din afara careului.

În prelungiri, Rakitic a marcat simplu, din 6 metri, după o fază perfectă de contraatac. Croaţia se alătură Rusiei, Uruguayului şi Franţei, care au obţinut calificarea în optimi după câte două meciuri.

Afla mai multe despre: uruguayrusiafrantacroatiamodricrakitic 

viewscnt
Articole similare