Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi crede că oameni din club au "scurs" informaţii despre contractul său! Argentinianul şi Barcelona vor da în judecată El Mundo. Cinci oameni din conducere sunt bănuiţi

Messi crede că oameni din club au "scurs" informaţii despre contractul său! Argentinianul şi Barcelona vor da în judecată El Mundo. Cinci oameni din conducere sunt bănuiţi

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) şi FC Barcelona vor da în judecată publicaţia spaniolă El Mundo după publicarea datelor contractuale ale lui Messi. Informaţii exacte despre cât şi cum câştigă Leo Messi la FC Barcelona s-au "scurs" către jurnaliştii de la El Mundo, care au publicat totul pe prima pagină.

Messi şi Barcelona dau în judecată El Mundo! Contractul argentinianului "s-a scurs" în presă

El Mundo a publicat, duminciă, pe pagina pagină a ziarului date exacte din contractul lui Leo Messi la FC Barcelona, despre cât şi cum câştiga starul argentinian. Messi a semnat ultimul contract cu FC Barcelona în 2017, pe când Jose Maria Bartomeu era preşedintele clubului. Ca atare, Messi şi FC Barcelona au anunţat că publicaţia va fi dată în judecată pentru publicarea datelor confidenţiale.

Esport3 scrie că, în ciuda faptului că şefii clubului au dat un comunicat în care au susţinut că n-au nicio legătură cu scurgerea de informaţii, Messi crede că oameni din club au dat informaţii despre contractul său către El Mundo. Presa spaniolă a anunţat că doar cinci oameni din club ştiau date exacte despre contractul lui Messi. Bartomeu, fostul preşedinte, Oscar Grau şi Jordi Mestre, membri în conducerea clubului sub "domnia" lui Bartomeu", Carles Tusquets, cel care gestionează clubul acum, şi încă o persoană.

Contractul lui Messi "s-a scurs" în presă. Cifre ameţitoare câştigate de argentinian

Duminică, El Mundo a scris că Lionel Messi a semnat, în noiembrie 2017, un contract valabil până în această vară, care îi aduce un venit total de 555.237.619 euro brut, cel mai mare din istoria sportului. Contractul "faraonic" pe patru sezoane, de aproximativ 138 de milioane de euro brut pe an (75 de milioane net), încheiat cu fostul preşedinte Josep Maria Bartomeu, este la originea problemelor financiare ale clubului catalan.

Acordul prevede o primă de reînnoire de 115 milioane de euro şi alta de "fidelitate" de 78 de milioane de euro. Contractul, din care Messi a încasat până în prezent 92 la sută, este descris de El Mundo ca fiind cel mai mare din istoria sportului, într-un moment în care clubul catalan trece printr-o gravă criză financiară. La 12 ianuarie, cotidianul La Vanguardia a scris că gruparea spaniolă a acumulat aproape un miliard de euro datorii şi că ar trebui să ramburseze 420 de milioane de euro înainte de sfârşitul anului 2021.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonacontractjudecata 

viewscnt
Articole similare