Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, declaraţie ŞOC: "M-a surprins plecarea lui Cristiano, Realul e mai slabă fără el, iar Juve favorită în Liga Campionilor!"

Messi, declaraţie ŞOC: "M-a surprins plecarea lui Cristiano, Realul e mai slabă fără el, iar Juve favorită în Liga Campionilor!"

FC Barcelona

Comentarii

A uitat de orice rivalitate şi a vorbit la superlativ, din nou, despre marele său rival. Leo Messi se declară surprins de plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus şi consideră ca Real Madrid a slăbit serios fără cel mai bun jucător al său.

Într-un interviu acordat Catalunya Radio, Messi a vorbit despre multe teme legate de actualitatea de la FC Barcelona, dar şi despre plecarea lui Cristiano Ronaldo.

Super starul argentinian recunoaşte că nu se aştepta ca Ronaldo să plece de la Real Madrid şi crede că gruparea blanco a slăbit după plecarea căpitanului Portugaliei.

"Real Madrid rămâne una dintre cele mai bune echipe din lume, dar faptul că acum nu-l mai are pe Cristiano Ronaldo o face mai slabă. În acelaşi timp, Juve devine una dintre marile favorite la câştigarea Champions League, pentru că avea deja un lot bun, iar acum cu el sunt şi mai buni. M-a surprins decizia lui, nu mi-l imaginam plecat de la Real şi nici plecat la Juventus Torino. Erau atât de multe echipe interesate de el, iar de Juve auzisem cel mai puţin că l-ar dori. Am fost surprins, dar vorbim despre o formaţie foarte bună!" a explicat noul căpitan al Barcelonei şi liderul grupării catalane.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonacristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare