Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Messi din Ghencea" şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu şi a părăsit România. Va semna cu o formaţie aflată în lupta pentru titlu

"Messi din Ghencea" şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu şi a părăsit România. Va semna cu o formaţie aflată în lupta pentru titlu

Fotbal

Comentarii

Florentin Matei (26 de ani) s-a despărţit de Astra Giurgiu şi a plecat în Cipru, acolo unde va evolua la Apollon Limassol. Va semna zilele următoare, după ce va efectua cu brio toate testele medicale.

Considerat cândva "Messi din Ghencea" datorită stilului de joc, Florentin Matei nu a rezistat la Astra Giurgiu decât şase luni, unde nu a reuşit să se impună ca titular şi a cerut să fie lăsat să plece. A strâns 12 prezenţe pentru Astra Giurgiu, 637 de minute, în care a oferit două pase de gol. Acesta s-a înţeles rapid cu formaţia cipriotă, Apollon Limassol.

  • Antrenorul Astrei, Bogdan Andone, îi oferise doar 57 de minute în ultimele şase etape din Liga 1.

Apollon Limassol, formaţia care îl deţine şi pe Cristian Manea, este pe locul 3 în campionatul Cehiei, după 15 etape şi se luptă pentru trofeu cu Anorthosis Famagusta, Omonia Nicosia şi APOEL Limassol. Sistemul competiţional din Cipru este asemănător cu cel din România, singura diferenţă fiind că punctele nu se înjumătăţesc.

Anul trecut, Apollon Limassol a terminat pe locul 3, după APOEL Nicosia şi AEL Larnaka.

  • În cariera sa, Florenttin Matei a mai fost legitimat la FCSB, Unirea Urziceni, Cesena, Volyn Luţk, Rijeka, Ittihad Kalba şi Astra.

Afla mai multe despre: fotbalfcsbflorentin matei 

viewscnt
Articole similare