Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, dorit în continuare de City şi PSG. Care ar putea fi următorul club al starului

Messi, dorit în continuare de City şi PSG. Care ar putea fi următorul club al staruluigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Viitorul lui Messi este în continuare sub dubiu. Cu mai puţin de 5 luni rămase din contractul său la Barcelona, legendarul fobalist nu a semnat încă o prelungire. Astfel, zvonuri despre plecarea sa continue să circule prin cele mai mari publicaţii din lume. PSG şi Manchester City ar fi echipele cele mai interesate, dar şi printre singurele care ar putea îndeplini condiţiile salariale ale starului ”blaugranei”.

Cu 8 zile rămase până la începerea şaisprezecimilor Ligii Campionilor şi partidei dintre PSG şi FC Barcelona, France Football anunţă o potenţială venire a lui Lionel Messi la Paris. Coperta publicaţiei franceze ,de astăzi, îl are pe starul argentinian, pe copertă, în tricoul PSG-ului. În ultimele săptămâni, diverse vedete ale PSG-ului au vorbit despre admiraţia lor faţă de Messi şi despre cum ar fi primit ,cu braţele deschise, pe Parc des Princes. Neymar, Di Maria, Mbappe şi chiar şi directorul, Leonardo, au făcut apel argentinianului să se alăture trupei antrenate de Mauricio Pochettino. "Mari jucători precum Messi vor fi mereu pe lista PSG. Deocamdată nu este momentul să visăm sau să vorbim despre asta. (..) 4 luni în fotbal este o eternitate, mai ales în acest moment” a spus Leonardo, făcând aluzie la interesul echipei sale şi contractul pe cale de expirare a starului ”blaugranei”. O reuniune cu Neymar şi un atac format din cei doi şi Mbappe este un prospect terifiant pentru orice echipă europeană, dar numai timpul va arăta unde se află viitroul ”goat-ului”

PSG nu este, desigur, singura echipă interesată de Messi. O altă reuniune ar fi posibilă, pe lângă cea cu Neymar- cu Pep Guardiola, la City. În urma anunţării dorinţei de a pleca, vara trecută, ”cetăţenii” păreau cea mai probabilă destinaţie a jucătroului de 33 de ani. Totuşi, acesta a fost forţat să rămână în Catalunia, iar mutarea nu s-a materializat. Însă, Messi nu pare că ar dori să semneze un nou contract, iar la sfârşitul lui iunie ar putea fi liber să plece, pe gratis. Astfel, ESPN anunţă că reprezentanţii lui City au rămas în contact constant cu vedeta Barcelonei şi că nu au renunţat la un posibil transfer. Marele avantaj al formaţiei din Manchester faţă de posibilile celelalte candidate pentru semnătrura argentinianului este Pep Guardiola. Antrenorul spaniol ar fi vorbit constant cu Messi, la telefon, vara trecută încercând să îl convingă să se alăture proiectului său de la City.

Starul argentinian a anunţat, în mai multe rânduri, că decizia sa va fi făcută după alegerile prezidenţiale ale ”blaugranei” şi că el, personal, va anunţa publviul de aceasta.

Afla mai multe despre: lionel messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare