Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi face politica de transferuri la FC Barcelona. Îl vrea pe Coutinho, dar a refuzat alte două staruri

Messi face politica de transferuri la FC Barcelona. Îl vrea pe Coutinho, dar a refuzat alte două staruri

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi are şi mai multă influenţă în treburile administrative ale Barcelonei, după ce şi-a pus semnătura pe un nou contract. Potrivit Mirror, starul argentinian nu este de acord cu transferurile lui Mesut Ozil şi Antoine Grizemann.

Timp de aproape un an, şefii Barcelonei l-au curtat pe Messi cu un nou contract. Argentinianul s-a lăsat greu, dar până la urmă şi-a pus semnătura pe o înţelegere care expiră în 2021. Pe lângă bani, Messi a primit şi mai multă putere în cadrul clubului. Astfel, acum îşi poate da sau nu acceptul pentru un posibil transfer.

Cei de la Mirror susţin că Lionel Messi nu este de acord cu transferul lui Mesut Ozil. Mijlocaşul lui Arsenal este în ultimul an de contract şi ar putea fi cumpărat în iarnă pentru aproximativ 30 de milioane de lire sterline. Însă Messi nu-l vede util în jocul Barcelonei.

De asemenea, nici pe Grizemann nu-l doreşte. Messi este foarte bun prieten cu Suarez şi se teme că postul uruguayanului ar fi în pericol în cazul în care Griezmann ar fi transferat de la Atletico Madrid.



În schimb, le-a transmis oficialilor Barcelonei că-şi doreşte să joace alături de Philippe Coutinho. Catalanii l-au ofertat şi în vară, dar Liverpool n-a fost de acord să-l lase să plece pentru 130 de milioane de euro. Însă este de aşteptat ca Barcelona să revină cu o ofertă în următoarea fereastră de transferuri.

Afla mai multe despre: leo messisuarezbarcelonacoutinhoozil 

viewscnt
Articole similare