Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi IN, Mbappe OUT! Francezul poate pleca în această vară de la PSG. Real Madrid aşteaptă un semn

Messi IN, Mbappe OUT! Francezul poate pleca în această vară de la PSG. Real Madrid aşteaptă un semn

PSG

Comentarii

Transferul lui Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain la Real Madrid s-ar putea face în această vară.

Leo Messi pleacă de la Barcelona şi ar putea semna cu Paris Saint-Germain. Jurnalistul Andres Onrubia, cel care a anunţat şi acordul dintre Sergio Ramos şi gruparea pariziană explică:

”Leo Messi va juca în acest sezon la PSG. Acordul este total între cele două părţi, iar argentinianul va juca în Capitala Franţei”.

Mai mult, jurnalistul AS explică şi că Mbappe ar putea pleca în acest context de pe Parc de Princes: ”În acest moment, Mbappe este mai mult plecat decât rămas. Posibila sa plecare în august poate să devină realitate” susţine Onrubia.

 

 

Kylian Mbappe este dorit la Real Madrid

Francezul mai are un an de contract cu Paris Saint-Germain, dar a refuzat toate propunerile salariale făcute de gruparea franceză.

Mbappe ar putea pleca fie în această vară de la PSG, contra unei sume de transfer, fie în vara viitoare, în calitate de jucător liber de contract.

Starul francez are oricum unul dintre salariile cele mai mari din lot. Pentru a-l aduce pe Messi, PSG trebuie să echilibreze cumva balanţa salarială pentru a respecta regulile Fair Play-ului Financiar.

Afla mai multe despre: lionel messikylian mbappepsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare