Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi îşi aduce la Barcelona un coleg de la naţionala Argentinei. Catalanii trebuie să plătească o clauză URIAŞĂ

Messi îşi aduce la Barcelona un coleg de la naţionala Argentinei. Catalanii trebuie să plătească o clauză URIAŞĂ

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi este în aceste zile la Copa America cu naţionala Argentinei, calificată în semifinalele competiţiei, acolo unde va juca împotriva Braziliei. Decarul de la Barca a rămas impresionat de jocul unui coleg şi vrea să îl aducă cu el pe Camp Nou.

În vârstă de doar 21 de ani, Lautaro Martinez a terminat primul sezon în Europa, stagiune în care a marcat nouă goluri în tricoul celor de la Inter Milano, o performanţă cel puţin decentă având în vedere că jucătorii veniţi din America de Sud se adaptează mai greu în campionatele de top de pe bătrânul continent. Însă Lautaro a "explodat" cu adevărat la naţională. 

Are două goluri în trei meciuri şi a dus-o pe Argentina în semifinale, după succesul, 2-0, împotriva Venezuelei. Jocul său de la Copa America a fost suficient pentru a îi atrage interesul lui Messi, care l-ar vrea coleg cu el la Barcelona, potrivit Corriere dello Sport. 

Barcelona, care oricum doreşte să îl înlocuiască în curând pe Luis Suarez, trebuie să plătească aproximativ 111 milioane de euro, atât cât ar fi clauza de reziliere a lui Lautaro. El a fost adus de Inter în urmă cu un an pentru doar 14 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: lautaro martinezmessibarcelona 

viewscnt
Articole similare