Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi îşi prelungeşte contractul şi va continua la Barcelona. Când ar putea fi făcut anunţul oficial

Messi îşi prelungeşte contractul şi va continua la Barcelona. Când ar putea fi făcut anunţul oficial

FC Barcelona

Comentarii

E din ce în ce mai clar pentru toată lumea că Leo Messi (34 de ani), starul Barcelonei, va continua pe Camp Nou şi din vară încolo. Starul argentinian a acceptat noul contract propus de Joan Laporta şi şefii trupei blaugrana, iar prelungirea şederii lui Messi la Barcelona ar putea fi anunţată chiar de ziua decarului, pe 24 iunie.

Leo Messi îşi prelungeşte contractul cu Barcelona. Când ar putea fi făcut anunţul oficial

Viitorul fotbalistic al lui Messi a fost, pentru o bună bucată de timp, în aer. S-au zvonit multe despre faptul că fotbalistul din Argentina va pleca de pe Camp Nou, însă se pare că în cele din urmă totul se va termina cu bine pentru catalani. Manchester City şi PSg l-au dorit pe Messi, dar Joan Laporta l-a convins să rămână şi decarul catalanilor va semna pe încă doi ani cu Barcelona.

Xavi Campos şi Fabrizio Romano, doi jurnalişti cu surse foarte bune în cadrul clubului, au anunţat, miercuri noapte, că Messi va rămâne la Barcelona. În vreme ce Campos e sigur că Barca va anunţa prelungirea contractului lui Messi chiar astăzi, joi, 23 iunie sau de ziua starului, pe 24 iunie, Romano e puţin mai rezervat.

Italianul susţine că Barcelona consideră că "e doar o chestiune de timp" până când Leo Messi va semna noul contract valabil până în 2023. Fabrizio Romano mai anunţă că mai sunt doar câteva clauze de pus la punct şi totul va fi semnat şi anunţat oficial. "Barcelona simte că Messi prelungeşte şi rămâne!", susţine italianul.

Leo Messi se află la Barcelona de mai bine de 16 ani, iar în 2004 a debutat la echipa mare a catalanilor pentru care a scris istorie. A devenit omul-record, cu cele mai multe prezenţe şi cele mai multe goluri, dar şi cele mai multe trofee câştigate. În tricoul Barcelonei, Messi a câştigat şase Baloane de Aur, un record absolut pentru această distincţie.

Afla mai multe despre: leo messibarcelonacontractoficialanuntprelungire 

viewscnt
Articole similare