Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi l-a amintit pe Lewandowski în discursul său după ce a pus mâna pe Balonul de Aur: "Erai câştigător şi cred că ar fi trebuit să îţi dea trofeul"

Messi l-a amintit pe Lewandowski în discursul său după ce a pus mâna pe Balonul de Aur: "Erai câştigător şi cred că ar fi trebuit să îţi dea trofeul"
Comentarii

Lionel Messi consideră că Robert Lewandowski ar fi câştigat Balonul de Aur anul trecut, dacă ceremonia ar fi avut loc.

Prima reacţie a lui Mess după ce a câştigat Balonul de Aur

„Este incredibil să mă aflu din nou aici. În urmă cu doi ani am spus că sunt ultimii mei ani, iar acum sunt aici iar. Sunt extrem de fericit, iluzionat şi cu dorinţă să mă lupt pentru noi provocări. 

Nu ştiu cât timp îmi mai rămâne, dar sper să mai fie mult. Vreau să le mulţumesc colegilor de la Barcelona şi de la Paris, şi în special naţionalei Argentinei. Aveam senzaţia că îmi lipseşte ceva cu Argentina şi anul acesta am putut să îl obţin, mare parte din acest trofeu este datorat realizării de la Copa America. 

Aici este soţia mea, sunt copiii mei, părinţii. Este o mare onoare să mă lupt cu Robert (n.r - Lewandowski). Anul trecut erai câştigător şi cred că France Football ar fi trebuit să îţi dea trofeul!”, a spus Messi. 

Lionel Messi a câştigat al şaptelea Balon de Aur

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el. Polonezul Lewandowski a fost pe 2, iar Jorginho a fost pe 3.

Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de golgheter, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

Messi este câştigător cu Argentina în acest an al Copei America.

Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, a ocupat locul 6 în acest clasament. Unul dintre favoriţi, Karim Benzema, de la Real Madrid, a fost pe locul 4.

Titlul de cel mai bun club al anului a revenit celor de la Chelsea.

 

Afla mai multe despre: lionel messirobert lewandowski 

viewscnt
Articole similare