Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi l-a convins. Barcelona şi-a luat EXTRATERESTRU! Spaniolii anunţă prima mare mutare a verii

Messi l-a convins. Barcelona şi-a luat EXTRATERESTRU! Spaniolii anunţă prima mare mutare a veriigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona ar fi ajuns la un acord pentru transferul lui Lautaro Martinez, scrie presa spaniolă.

Impresionaţi de prestaţiile recente ale fotbalistului argentinian, dar şi de recomandările lui Lionel Messi, campionii Spaniei şi-au îndreptat definitiv atenţia spre Lautaro Martinez, vârful argentinian de la Internazionale Milano.

Don Balon scrie că Barcelona îl va aduce pe Martinez ca înlocuitor al lui Luis Suarez. La Inter, sosirea lui Antonio Conte l-a transformat pe Lautaro, care face un cuplu letal cu Romelu Lukaku. Şi la naţională, Lautaro s-a impus alături de Messi, fotbalist pe care starul Barcelonei îl preferă de cele mai multe ori lângă el.

Messi consideră că Lautaro este înlocuitorul perfect pentru Luis Suarez, iar Barcelona şi-a trimis deja delegaţii pentru primele discuţii, imediat ce a aflat de preţul pentru care Martinez poate pleca de la Inter Milano. Se pare că este vorba despre 111 milioane de euro, o mare parte din această sumă urmând a fi acoperită de plecarea lui Ousmane Dembele, fotbalist curtat de cluburi mari ale Europei ca Bayern sau PSG şi care are zilele numărate la FC Barcelona. 
 
În vârstă de 22 de ani, Lautaro Martinez a marcat de 8 ori în actuala stagiune, trei dintre goluri fiind reuşite în cele patru meciuri disputate în UEFA Champions League. Tehnic, incisiv, bun marcator şi cu o marjă uriaşă de creştere, Lautaro este opţiunea pe care Barcelona o va concretiza în vara viitoare, scrie sursa citată. Argentinianul a debutat în martie 2018 la echipa naţională şi a marcat deja de 9 ori în 18 meciuri pentru Argentina. 

Afla mai multe despre: lautaro martinezfc barcelona 

viewscnt
Articole similare