Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi lasă uşa deschisă Barcelonei după venirea lui Xavi: "Am spus mereu că mă voi întoarce!"

Messi lasă uşa deschisă Barcelonei după venirea lui Xavi: "Am spus mereu că mă voi întoarce!"

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) lasă uşa deschisă pentru o revenire la FC Barcelona pe final de carieră, odată cu investirea lui Xavi (41 de ani) ca antrenor pe Camp Nou. Xavi şi Messi au împărţit vestiarul şi succesele timp de mai mulţi ani pe Camp Nou, iar cei doi păstrează legătura, după cum a dezvăluit starul argentinian aflat acum la PSG.

Messi lasă uşa deschisă Barcelonei după venirea lui Xavi: "Am spus mereu că mă voi întoarce!"

MARCA i-a luat un interviu lui Leo Messi, aflat acum la PSG - în Franţa -, în care argentinianul a vorbit din nou despre posibilitatea revenirii la Barcelona. Messi a plecat de pe Camp Nou după 17 ani petrecuţi la echipa mare a Barcelonei, în care a devenit cel mai important fotbalist din istoria clubului.

În discuţia cu jurnalitşii spanioli, Messi a dezvăluit că se va întoarce, într-o zi, la FC Barcelona pentru a ajuta clubul, mai ales după venirea lui Xavi. Fostul decar de pe Camp Nou a declarat: "Cuvintele lui Laporta despre întoarcerea mea şi a lui Iniesta? Ca jucător? Am spus mereu că mă voi întoarce într-o zi la Barcelona, e casa mea", a spus Leo Messi, conform Marca.

Messi e sigur că Xavi va reuşi să redreseze "corabia" Barcelonei, echipă aflată într-un moment dificil: "Barcelona va creşte cu Xavi, e un antrenor cu multe cunoştinţe, ştie perfect clubul", a mai spus argentinianul.

Barcelona l-a pierdut gratis pe Messi, în vară, după ce nu a putut să-i prelungească înţelegerea din cauza problemelor financiare ale clubului. Acesta a ajuns la PSG, unde a marcat patru goluri în 685 de minute jucate în nouă partide.

Afla mai multe despre: messibarcelonarevenirexavi 

viewscnt
Articole similare