Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi mai aşteaptă până când va debuta în faţa fanilor lui PSG. Motivul pentru care nu joacă în partida cu Clermont Foot

Messi mai aşteaptă până când va debuta în faţa fanilor lui PSG. Motivul pentru care nu joacă în partida cu Clermont Foot

PSG

Comentarii

Debutul lui Leo Messi în faţa fanilor lui PSG se amână din nou.

Lionel Messi, căpitanul selecţionatei Argentinei, a doborât recordul de goluri marcate în tricoul unei echipe naţionale din America de Sud, deţinut de legendarul fotbalist brazilian Pele, după ce a reuşit un hat-trick în faţa reprezentativei Boliviei (scor 3-0), joi seara, în preliminariile Cupei Mondiale ediţia 2022.

Pentru partida cu Clermont Foot, Leo Messi, Neymar, Paredes şi Angel di Maria nu au fost convocaţi, anunţă presa franceză.

Motivul este unul simplu: jucătorii brazilieni şi cei argentinieni au fost implicaţi la acţiunile echipelor lor reprezentative, iar antrenorul Mauricio Pochettino a decis că nu au avut suficient timp pentru a putea intra în calcule pentru acest meci.

Astfel, debutul lui Messi pe Parc de Princes se amână, cel mai probabil pentru duelul din UEFA Champions League contra lui Club Brugge.

Messi a ajuns în această vară la PSG, după ce parizienii l-au transferat gratis de la FC Barcelona. A fost cireaşa de pe tort a unei campanii de transferuri impresionante care i-a mai inclus pe Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma sau Achraf Hakimi.

Afla mai multe despre: leo messipsg 

viewscnt
Articole similare