Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Messi, Neymar şi Iniesta m-au învăţat să driblez, mi-au spus să am mai multă încredere!” Faceţi cunoştinţă cu Enes Sali, noul pariu al lui Gică Hagi

”Messi, Neymar şi Iniesta m-au învăţat să driblez, mi-au spus să am mai multă încredere!” Faceţi cunoştinţă cu Enes Sali, noul pariu al lui Gică Hagigalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Enes Sali, puştiul de 15 ani care a debutat la Farul în meciul cu Sepsi, spune că Neymar, Messi şi Iniesta l-au învăţat să dribleze. De asemenea, susţine că Gică Hagi a fost unul dintre idolii săi.

Gică Hagi surprinde în continuare în fotbalul românesc. În meciul cu Sepsi, antrenorul şi patronul Farului l-a introdus pe Enes Sali, un jucător interesant care are doar 15 ani.

Enes Sali este născut în Toronto, din părinţi români, a fost doi ani la academia lui FC Barcelona, unde spune că Neymar, Messi şi Iniesta l-au învăţat să dribleze. Acum, este noul pariu al lui Gică Hagi.

Enes Sali, despre întâlnirile cu Messi, Neymar şi Iniesta: ”Mi-au zis să am mai multă încredere în mine”

Enes Sali a ajuns la Academia Gică Hagi în vara lui 2018, după ce a fost nevoit să plece de la juniorii lui FC Barcelona, din cauza unor probleme pe care catalanii le-au avut cu legitimarea copiilor străini.

În aceşti ani, tânărul mijlocaş ofensiv a impresionat prin tehnica sa extraordinară şi avut câteva goluri în care a luat mingea de la centrul terenului, şi-a driblat toţi adversarii întâlniţi pe traseu şi a înscris.

La partida cu Sepsi, câştigată de Farul cu 1-0, Gică Hagi a decis să-l trimită pe teren în repriza secundă. Enes Sali a ieşit imediat în evidenţă, prin tentativa de a dribla mai mulţi adversari în drumul spre poartă.

A reuşit să treacă de 3 jucători de la Sepsi, dar a fost oprit de al 4-lea: ”M-aş fi oprit în poartă dacă aş fi reuşit să trec şi de el”, spune încrezător tânărul fotbalist.

Deşi are doar 15 ani, Enes Sali spune că şi-a controlat emoţiile în momentul în care Gică Hagi l-a trimis pe teren. Tânărul mijlocaş ofensiv spune însă că l-au ajutat şi încurajările primite de la antrenorul Farului:

”Nu cred că am avut emoţii, sunt foarte fericit că am debutat. Este o experienţă foarte frumoasă. Îi mulţumesc domnului Hagi pentru această oportunitate şi că are încredere în mine şi mă susţine. Sper să joc cât mai multe meciuri şi să facem suporterii fericiţi”

Sincer, nu mă aşteptam să joc, dar a avut încredere în mine. Mi-a zis (n.r. Gică Hagi) înainte de meci să am încredere în mine, să intru fără frică şi după meci m-a felicitat”, a declarat Enes Sali pentru canalul de Youtube Farul Constanţa TV.

Enes Sali a povestit cum a ajuns să joace în România, după ce, când avea doar 8 ani, a fost remarcat de scouterii lui FC Barcelona şi chemat la celebra academie La Masia.

Enes Sali s-a născut în Torono, a început fotbalul la Woodbridge Strikers, în Canada, însă calităţile arătate i-au adus transferul la legendara echipă catalană:

”Acolo m-am născut (n.r. în Toronto), la 5 ani am început fotbalul şi după m-am mutat la Barcelona, la 8 ani, am stat acolo 2 ani şi după aia am venit în România.

(La FC Barcelona ai avut experienţe frumoase? Te-ai întâlnit cu marii fotbalişti? Da, vă daţi seaman, m-am întâlnit cu Neymar, Messi, Iniesta, jucători cu nume mari. M-au învăţat multe lucruri. Ei m-au învăţat să driblez aşa bine. Mi-au spus că să am încredere în mine mai mult şi m-au ajutat să-mi îmbunătăţesc calitatea asta. Idolul meu este Messi”, a povestit Enes Sali. 

Enes Sali: ”Este o onoare să fiu antrenat de domnul Hagi”

Enes Sali îi este recunoscător lui Gică Hagi pentru încredere pe care antrenorul Farului i-o acordă. Dincolo de relaţia antrenor-jucător, mijlocaşul de 15 ani spune că se simte onorat să fie pregătit de cel mai mare fotbalist pe care l-a avut România:

”(Cum este pentru tine să te antreneze domnul Hagi?) Vă daţi seama, este o onoare. A fost un fost unul dintre idolii mei, când eram mai mic. M-a ajutat foarte mult, a avut încredere în mine. Este greu să debutez la 15 ani, dar doar de mine depinde, trebuie să muncesc cât mai mult.

Visul meu este să joc în Champions League, să joc într-un campionat puternic şi să demonstrez zi de zi”, a mai spus Enes Sali.

Afla mai multe despre: enes sali 

viewscnt
Articole similare