Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Messi nu s-a integrat la Paris Saint-Germain!” Răducioiu a comentat conflictul dintre Mbappe şi Neymar EXCLUSIV

”Messi nu s-a integrat la Paris Saint-Germain!” Răducioiu a comentat conflictul dintre Mbappe şi Neymar EXCLUSIV
Comentarii

Florin Răducioiu a analizat partida derby a zilei din UEFA Champions League dintre PSG şi Manchester City.

La Paris Saint Germain, atmosfera din cadrul lotului nu pare cea mai bună.

Sergio Ramos nu a apucat încă să debuteze din cauza unei accidentări, în timp ce Leo Messi nu pare că s-a acomodat încă la ceea ce se vrea de la el.

În altă ordine de idei, Mbappe a fost protagonistul unui episod surprins de camerele tv, în care era nemulţumit de colaborarea cu Neymar. Acest episod a fost comentat la Telekom Sport şi de Florin Răduciou:

”Nu e bine aşa ceva. Pentru PSG, câştigarea UEFA Champions League a devenit o obsesie, iar ăsta nu e un lucru bun. Nu cred că e prima oară când se întâmplă acolo astfel de indisciplină. ” a mărturisit Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

În opinia lui Florin Răducioiu, super starul lui PSG, Lionel Messi nu s-a integrat încă în formaţia lui Mauricio Pochettino:

”Momentan, Messi nu se regăseşte, are nevoie de timp. Cred că a venit într-un campionat mai puternic din punct de vedere fizic. Cristiano a schimbat mai multe echipe, se adaptează acestor campionate. Messi nu a plecat pentru că nu avea motive să plece de la Barcelona. Am fost toţi surprinşi că a plecat. Trebuie să se adapteze şi cred că va fi foarte greu pentru el. Repet, campionatul francez este foarte puternic din punct de vedere fizic” a mai spus Răducioiu, înainte de confruntarea din UEFA Champions League dintre Paris Saint-Germain şi Manchester City.

Cele mai importante faze din partida Paris Saint-Germain - Manchester City le vezi pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: florin răducioiumbappeneymarmessi 

viewscnt
Articole similare