Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi pleacă de la Barcelona! Ioan Becali despre subiectul momentului: ”Barca încearcă să astupe găurile financiare” Unde ar putea ajunge

Messi pleacă de la Barcelona! Ioan Becali despre subiectul momentului: ”Barca încearcă să astupe găurile financiare” Unde ar putea ajunge

Lionel Messi

Comentarii

Ioan Becali a vorbit la Telekom Sport despre situaţia incredibilă care pare să provoace plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona.

Leo Messi nu va mai fi "legat" de FC Barcelona.

Clubul blaugrana a emis un comunicat oficial în care anunţă că, în ciuda faptului că s-a ajuns la un acord şi părţile vor să semneze noul contract, contractul nu poate fi înregistrat din cauza problemelor economice şi a obstacolelor impuse de LaLiga.

Foarte bun cunoscător al fotbalului spaniol, impresarul Ioan Becali a explicat la Telekom Sport:

”Cred că doar la PSG poate ajunge. Probabil situaţia financiară o obligă să nu-l semneze pe Messi, dar ştiţi cum e. Într-o zi e ceva, într-o zi se poate întâmpla altceva. Barcelona caută să astupe o parte din "găurile" financiare. Această despărţire va fi grea, îi va fi foarte greu să mai găsească un număr 10 aşa cum a fost Messi. În ultimii 15 ani, Barcelona a trăit doar prin ce a realizat Messi. Părerea mea e că se va duce la PSG. PSG a făcut nişte achiziţii de aşa natură. a spus Ioan Becali, la Telekom Sport.

Messi este cel mai mare jucător din istoria Barcelonei. Argentinianul a cucerit de patru ori UEFA Champions League şi zece titluri de campion al Spaniei. În total, la Barca, Messi are 34 de trofee câştigate, 778 de meciuri jucate şi 672 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: ioan becalileo messi 

viewscnt
Articole similare