Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Messi, Ronaldo şi apoi el!" Vot de încredere pentru omul văzut cândva viitorul Balon de Aur, dar intrat într-un con de umbră

"Messi, Ronaldo şi apoi el!" Vot de încredere pentru omul văzut cândva viitorul Balon de Aur, dar intrat într-un con de umbră

Campionate

Comentarii

Antrenorul Ţării Galilor, Ryan Giggs, îl consideră pe Gareth Bale ca fiind unul dintre jucătorii de elită ai lumii, imediat după nivelul starurilor Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Bale s-a luptat cu accidentările în acest sezon la Real Madrid, iar unele voci spun că el chiar ar putea să părăsească echipa madrilenă. Atacantul rămâne omul de bază al Ţării Galilor, cu cele mai multe reuşite la naţională. Iar Giggs are încredere totală în starul său, chiar dacă acesta a ieşit recent din prim-plan, fiind devansat de jucători precum Neymar, Mbappe sau Eden Hazard.

"Este la un club fantastic, a câştigat trei trofee ale Ligii Campionilor, aşa că este fericit la Real. Ca fotbalist, mereu o sa te baţi pentru un loc de titular, mai ales la un club mare unde sunt foarte mulţi jucători buni. Fără orice urmă de îndoială, când Gareth este la potenţial maxim, poate juca în orice echipă din lume" a spus Giggs pentru Sky Sports.

"El este printre cei mai buni jucători din lume. Sunt Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, iar apoi este următoarea categorie de jucători. Acolo se află Bale, cu cei mai buni dintre jucătorii rămaşi".



Apoi, Giggs a vorbit şi despre problemele fizice ale lui Bale: "Cred că ajunge într-o etapă în care îşi va cunoaşte din ce în ce mai bine corpul, unde vei ştii când trebuie să te antrenezi şi când trebuie să iei o pauză. Aveam 28 sau 29 de ani când am ajuns în acea etapă şi a trebuit să-mi ascult corpul, aşa trebuie să procedeze şi Gareth".

Afla mai multe despre: gareth balecristiano ronaldogiggs,  

viewscnt
Articole similare