Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, Ronaldo şi Lewandowski, daţi la o parte de Fernando Torres! Pe cine consideră ”El Nino” cel mai bun fotbalist din lume: ”100% el e”

Messi, Ronaldo şi Lewandowski, daţi la o parte de Fernando Torres! Pe cine consideră ”El Nino” cel mai bun fotbalist din lume: ”100% el e”

Fotbal

Comentarii

Fernando Torres este de părere că un nou fotbalist le-a luat faţa lui Ronaldo şi Messi şi a devenit cel mai bun fotbalist din lume.

Fernando Torres era considerat cândva unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din fotbalul mondial. Pe când era la Liverpool, ibericul era unul dintre cei mai de temut atacanţi din Premier League.

După transferul la Chelsea, ”El Nino” nu a mai fost la fel, dar el rămâne printre cei mai buni marcatori din naţionala Spaniei. În plus, acesta a câştigat tot ce se putea câştiga, atât la nivel de club, cât şi cu Spania.

Retras în 2019, Torres este acum antrenor la formaţia U19 a lui Atletico Madrid. Fostul atacant să pregăteşte să preia o echipă mai mare şi urmăreşte în continuare fotbalul mondial.

Messi, Ronaldo şi Lewandowski, daţi la o parte de Fernando Torres!

Fotbalistul ce l-a dat pe spate pe iberic în ultimii ani a fost chiar unul dintre foştii săi coechipieri. Torres l-a numit pe Salah cel mai bun jucător din lume, peste Ronaldo, Messi sau Lewandowski.

”(n.r. Salah) 100% el este cel mai bun din lume. Şi nu doar anul acesta, în ultimele două-trei sezoane a fost extraordinar.

Se iau mereu în calcul trofeele în astfel de discuţii, dar eu cred că el a fost unul dintre cei mai buni din lume în ultimii cinci sau şase ani. Este incredibilă constanţa sa”, a declarat Fernando Torres, potrivit Marca.

Afla mai multe despre: fernando torresmohamed salah 

viewscnt
Articole similare