Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi s-a săturat! E furios pentru că speculaţiile despre viitorul său nu se opresc: "N-a vorbit cu nimeni!"

Messi s-a săturat! E furios pentru că speculaţiile despre viitorul său nu se opresc: "N-a vorbit cu nimeni!"

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) s-a săturat de zvonurile legate de viitorul său la FC Barcelona. Speculaţiile cu privire la un transfer al său la PSG s-au înteţit în ultima vreme.

Sport scrie că Messi s-a săturat de zvonurile din jurul său, legate de viitorul fotbalistic, având în vedere că se află în ultimele luni de contract cu FC Barcelona. Messi şi-a dorit să plece în vară, însă acum e dispus să aştepte sosirea unui nou preşedinte pentru a asculta proiectul sportiv pe care l-a gândit acesta înainte a decide dacă pleacă sau rămâne.

Sursa citată scrie că Messi e sâcâit de speculaţii, mai ales în contextul unor declaraţii făcute de colegii săi de la naţionala Argentinei, Leandro Paredes şi Angel Di Maria. Decarul de pe Camp Nou s-a enervat pentru că, deşi a a lămurit acest aspect într-un interviu acordat la finalul anului trecut, speculaţiile continuă să apară.

Neymar, Paredes, antrenorul Pochettino şi Di Maria sunt oamenii de la PSG care au încercat să-l atragă pe Messi să semneze cu formaţia de pe Parc des Princes. Sport a obţinut declaraţiile din anturajul lui Messi, iar oamenii susţin că Leo n-a vorbit cu nimeni de la PSG şi nu şi-a decis încă viitorul.



La FC Barcelona urmează alegeri prezidenţiale, pe 7 martie, unde Joan Laporta, Victor Font şi Toni Freixa se vor lupta pentru scaunul de preşedinte de pe Camp Nou. Cel care va câştiga va avea misiunea de a-l convinge pe Messi să rămână pe Camp Nou, cel mai probabil, până la finalul carierei.

Afla mai multe despre: messispeculatiipsgtransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare