Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi sau Ronaldo? Un antrenor care a luat Cupa Mondială a dat verdictul: "Nu ar trebui să ne raportăm doar la acest detaliu"

Messi sau Ronaldo? Un antrenor care a luat Cupa Mondială a dat verdictul: "Nu ar trebui să ne raportăm doar la acest detaliu"
Comentarii

Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo? Clasica întrebare la care acum a trebuit să răspundă legendarul antrenor Marcello Lippi, într-un interviu acordat postului de radio SER Catalunya.

"Pe Messi şi Cristiano Ronaldo îi aşez la acelaşi nivel în ultimii 20 de ani. Ca şi cu Maradona şi Pele, nu se poate spune că unul este mai bun decât altul. Nu ar trebui să ne raportăm la faptul că Messi a câştigat doar o Ligă a Campionilor în ultimii cinci ani. Lucrurile ar trebui privite în perspectivă, el a câştigat patru în 15 ani", a estimat Lippi, care a câştigat de cinci ori Serie A, dar mai ales Liga Campionilor cu Juventus Torino, în 1996, şi Cupa Mondială, cu naţionala Italiei, în 2006.

Despre sine, Lippi a spus: "Eu nu sunt un mit, sunt un antrenor care a avut şansa să lucreze cu jucători foarte valoroşi".

În plus, antrenorul italian a recunoscut că cel mai bun jucător pe care l-a avut sub comandă a fost Zinedine Zidane: "Este cel mai bun jucător pe care l-am antrenat, natura i-a dăruit multă clasă, multă calitate şi multă inteligenţă".

Afla mai multe despre: messicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare