Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi se implică direct în campania de transferuri a Barcei! Ordin direct pentru conducerea clubului: ”Trebuie să vină la noi!”. Fotbalistul pe care îl vrea Leo

Messi se implică direct în campania de transferuri a Barcei! Ordin direct pentru conducerea clubului: ”Trebuie să vină la noi!”. Fotbalistul pe care îl vrea Leo

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă scrie că implicarea lui Lionel Messi în deciziile importante care se iau pe piaţa transferurilor nu mai este un secret.

Lionel Messi se bucură în aceste zile de vacanţă. Cel puţin teoretic, pentru că cei de la Don Balon scriu că Messi e în permanent contact cu Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului.

Super starul argentinian este influent nu doar pe terenul de joc. El face diferenţa şi pe piaţa transferurilor, scrie sursa citată, care anunţă numele fotbalistului pe care Messi îl vrea cu orice preţ pe Camp Nou din sezonul viitor.

”Trebuie să vină la noi!” a fost mesajul transmis de Leo conducerii clubului. Cel mai bun fotbalist din istoria clubului este convins că amicul său, Jordi Alba are nevoie de concurenţă, iar numele pe care conducerea clubului îl gestionează în această perioadă este şi pe placul fotbalistului argentinina.

Este vorba despre fundaşul stânga portughez Raphael Guerreiro de la Borussia Dortmund, cel despre care Messi personal a primit super recomandări de la Paco Alcacer, scrie Don Balon.

Internaţionalul portughez este şi pe placul conducerii, dar operaţiunea ar costa-o pe Barcelona mai mult decât îşi propun catalanii să investească într-o rezervă pentru Jordi Alba. Catalanii i-au totuşi în calcul un schimb cu Nelson Semedo, sau includerea lui Juan Miranda într-o posibilă tranzacţie cu Borussia.

În vârstă de 25 de ani, fundaşul stânga născut la Le Blanc Mesnil în Franţa a costat-o pe Borussia 12 milioane de euro. Cota sa de piaţă a crescut între timp până la 25 de milioane de euro conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

102 meciuri are Guerreiro în Ligue 1 şi 10 goluri
56 de meciuri a strâns pentru Borussia în campionat
9 goluri şi 12 pase decisive a adunat în tricoul Borussiei în Bundesliga

Afla mai multe despre: leo messiraphael guerreiro 

viewscnt
Articole similare