Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi şi Ronaldo, colegi de echipă? Planul ambiţios al lui David Beckham pentru cei mai mari jucători din istorie

Messi şi Ronaldo, colegi de echipă? Planul ambiţios al lui David Beckham pentru cei mai mari jucători din istorie

Lionel Messi

Comentarii

Inter Miami, echipa deţinută de David Beckham, este în al doilea sezon de existenţă şi are planuri mari de viitor. Formaţia din sud-vestul Americii ar dori două transferuri incredibile, pentru a ajuta cu promovarea echipei. Ajunşi pe final de carieră, Messi şi Ronaldo sunt doriţi pentru a face echipă pe coasta Floridei.

La venirea în MLS în 2007, David Beckham a semnat un contract cu LA Galaxy, dar şi cu întreaga ligă americană. Această înţelegere îi permitea englezului să înfiinţeze o echipă în MLS, cu doar 20 de milioane de dolari, o sumă infimă comparată cu costul actual al creerii unei francize în liga americană, de aproximativ 200 de milioane de dolari. Astfel, fostul internaţional britanic a înfiinţat Inter Miami, iar acum Beckham are planuri mari pentru echipă.

Cu Higuain şi Matuidi deja ajunşi pe coasta Floridei, Inter Miami doreşte să continue să aducă nume cunoscute. Însă, echipa lui Beckham ar fi ajuns la un nou nivel de ambiţie, dorindu-i acum pe Messi şi Ronaldo. Cei mai buni jucători din istoria recentă, cei doi au ajuns pe final de carieră şi ar putea fi deschişi unui transfer în State. Mai mult, aducerea acestora la aceeaşi formaţie ar îndeplini visele a milioane de fani, din jurul globului, după ce a părut ce doi nu vor juca niciodată împreună.

”Fanii vor să vadă aici nume mari. Avem deja jucători precum Gonzalo Higuain şi Blaise Matuidi, care au adus strălucire, dar pe viitor vrem să aducem mai multe vedete. Au fost menţionaţi Leo şi Cristiano, care au fost în top în ultimii 15 ani. Vrem să găsim jucătorul potrivit, care încă mai are ambiţie şi vrea să câştige.  Cu oricine vorbim, trebuie să ne asigurăm că asta îşi doreşte. Miami este cu adevărat o atracţie şi jucători precum Messi şi Ronaldo vrem să aducem”, a declarat David Beckham.

Afla mai multe despre: lionel messicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare