Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi şi Ronaldo, nevoiţi să lucreze împreună. Din ce juriu vor face parte cei doi

Messi şi Ronaldo, nevoiţi să lucreze împreună. Din ce juriu vor face parte cei doigalerie foto

Campionate

Comentarii

Leo Messi şi Cristiano Ronaldo sunt nevoiţi să lucreze împreună pentru desemnarea Balonului de Aur U21, o competiţie ca va fi introdusă în acest an. Trofeul va fi primit de cel mai bun tânăr jucător din lume, iar juriul va fi format din foşti câştigători ai Balonului de Aur.

Balonul de Aur pentru jucătorii U21 va fi acordat începând din acest an şi va purta denumirea de Trofeul Kopa, scrie Daily Mail. În competiţie vor intra toţi tinerii jucători care au avut performanţe individuale deosebite în ultimul an. Câştigătorul va fi desemnat de un juriu din care vor face parte doar câştigătorii Balonului de Aur.

Daily Mail scrie că Leo Messi şi Cristiano Ronaldo - fiecare cu câte cinci Baloane de Aur - vor fi astfel nevoiţi să lucreze pentru desemnarea celui mai bun tânăr jucător din lume. Din juriu vor face parte nu mai puţin de 33 de câştigători ai Balonului de Aur, printre care Bobby Charlton, Gerd Muller, Platini, Van Basten, Rivaldo, Figo, marele Ronaldo sau Ronaldinho. De asemenea, din juriu va face parte şi Luis Suarez - 83 de ani - cel mai vechi câştigător al Balonului de Aur, care se află în viaţă.



Trofeul va fi acordat pe 3 decembrie, iar marele favorit este Kylian Mbappe.

Afla mai multe despre: leo messicristiano ronaldofc barcelonajuventusbalonul de aur 

viewscnt
Articole similare