Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, Ter Stegen şi acum el. Fotbalistul pe care Barcelona nu concepe să-l piardă nici în ruptul capului

Messi, Ter Stegen şi acum el. Fotbalistul pe care Barcelona nu concepe să-l piardă nici în ruptul capului

FC Barcelona

Comentarii

Arthur Melo (23 de ani), fotbalitul Barcelonei considerat "noul Xavi", e netransferabil. Catalanii nu concep să-l piardă pe brazilianul adus de la Gremio.

Şefii Barcelonei au o listă scurtă de jucători care sunt consideraţi esenţiali şi care nu pot pleca de pe Camp Nou. Dacă până acum era vorba doar de Leo Messi (32 de ani) şi Marc-Andre ter Stegen (27 de ani), Sport scrie că pe această listă a intrat şi Arthur Melo (23 de ani), brazilianul pe care catalanii îl consideră "noul Xavi".

Cumpărat de la Gremio în vara lui 2018, pentru 31 de milioane de euro, Arthur şi-a arătat clasa pe Camp Nou, dar în ultimul timp a avut probleme fizice care l-au împiedicat să se exprime la adevărata valoare. Având în vedere vârsta şi potenţialul său, Barcelona l-a declarat pe Arthur netransferabil, scrie Sport, în condiţiile în care Inter a testat apele vrând să-l aducă pe brazilian pe San Siro în contul plecării lui Lautaro Martinez. Anunţul că Arthur e netransferabil a fost făcut de Sport pe prima pagină a ediţiei tipărite de joi, 2 aprilie.

Arthur este al cincilea cel mai valoros fotbalist din lotul Barcelonei. În acest moment, conform transfermarkt.com, este cotat la 70 de milioane de euro şi e depăşit doar de Messi (140 de milioane de euro), Griezmann (100 de milioane), Ter Stegen şi De Jong (ambii 90 de milioane).



Brazilianul Arthur Melo mai are contract cu Barcelona până în 2024 şi are o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: arthurfc barcelona 

viewscnt
Articole similare