Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, veste surprinzătoare după El Clasico! Pleacă de la Barcelona pentru un salariu incredibil! "Nu mai sunt şanse"

Messi, veste surprinzătoare după El Clasico! Pleacă de la Barcelona pentru un salariu incredibil! "Nu mai sunt şanse"

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) pleacă de la FC Barcelona! Starul argentinian a luat decizia după înfrângerea din El Clasisco, 1-3, cu Real Madrid, iar Manchester City e gata să-i ofere un salariu uluitor şi un contract pe perioadă lungă. Messi a vrut să plece de la FC Barcelona şi în vară, dar şefii nu i-au permis să părăsească clubul liber de contract.

Messi, veste surprinzătoare după El Clasico! Pleacă de la FC Barcelona: clubul care îi oferă un salariu incredibil şi contract pe cinci ani

Barcelona a pierdut în El Clasico (1-3) sâmbătă, 24 octombrie, iar înfrângerea n-a făcut decât să agite apele la clubul blaugrana. Şi aşa spiritele erau destul de agitate, având în vedere problemele de pe plan sportiv, dar şi cele de pe plan financiar, dar Don Balon susţine că problemele nu s-au terminat. Sursa citată scrie că Leo Messi vrea să plece de pe Camp Nou, iar înfrângerea din Clasisco a fost cea care a dus la accentuarea dorinţei argentinianului.

Deşi Ronald Koeman i-a promis un proiect sportiv care să dea roade, se pare că Leo Messi în continuare nu e convins de ceea ce vrea antrenorul şi nu crede că poate obţine performanţă pe Camp Nou. Don Balon susţine că nu mai sunt şanse ca Messi să continue, iar vestea proastă e că starul blaugrana poate pleca liber de contract la vară, când rămâne fără înţelegere.

Leo Messi a semnat ultima prelungire de contract cu FC Barcelona în 2017, când şi-a pus semnătura pe o înţelegere valabilă până în vara lui 2021.



Cât despre noul său club, Manchester City e gata să-i facă o ofertă astronomică lui Leo Messi pentru a-l convinge să vină în Premier League. Conform Don Balon, "cetăţenii" sunt gata să-i ofere un contract pe cinci ani argentinianului, un salariu colosal de 200 de milioane de euro, adică 40 de milioane pe an, dar şi posibilitatea de a se retrage, când decide să pună punct carierei, în MLS, la "sora" New York City. În plus, marele atu al celor de la City îl reprezintă Pep Guardiola, antrenorul cu care Leo Messi a "explodat" la FC Barcelona între 2008 şi 2012.

  • 6 Baloane de Aur a câştigat Leo Messi, toate în tricoul Barcelonei
  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Messi în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: leo messileo messi plecare barcelonaleo messi contract salariu manchester cityleo messi manchester citymanchester city oferta messi 

viewscnt
Articole similare