Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi vrea să plece de la FC Barcelona. Lovitură de teatru pe Camp Nou. Motivele pentru care s-a enervat şi a suspendat discuţiile despre prelungirea contractului

Messi vrea să plece de la FC Barcelona. Lovitură de teatru pe Camp Nou. Motivele pentru care s-a enervat şi a suspendat discuţiile despre prelungirea contractului

La Liga

Comentarii

Lionel Messi s-a săturat de situaţia de la FC Barcelona şi vrea să plece, scrie presa din Spania. Starul argentinian este nemulţumit de eşecurile conducerii, dar şi că este scos vinovat pentru tot ce nu merge la FC Barcelona.

Lionel Messi a suspendat discuţiile despre prelungirea contractului cu FC Barcelona şi îşi doreşte să plece, susţin cei de la Cadena Ser, citaţi de AS.com. Actuala înţelegere îi expiră în iunie 2021, dar are o clauză în contract prin care poate pleca încă din această vară. Totuşi, Messi nu vrea să activeze acea clauză, este decis să rămână până în 2021, dar a suspendat discuţiile pentru prelungire şi vrea să plece.

Messi s-a supărat pe situaţia de la FC Barcelona şi vrea să plece

În ultimii ani, FC Barcelona nu a mai arătat aceeaşi forţă atât în campionat, cât şi în cupele europene. O mare parte din vină aparţine şefilor clubului, care au investit bani mulţi în transferuri neinspirate. Messi este nemulţumit că nu s-au făcut eforturi pentru readucerea lui Neymar, care şi-a manifestat interesul pentru revenirea pe Camp Nou. În plus, starul argentinian le reproşează celor din conducere că n-au reuşit să întărească echipa şi Barcelona este pe cale să rateze titlul în acest sezon.

Un alt motiv pentru care Lionel Messi este nemulţumit este faptul că toate eşecurile îi sunt puse în cârcă. Indiferent dacă este vorba despre transferuri, performanţe în teren sau schimbarea antrenorului. Presa din Spania scrie că inclusiv o parte din conducerea clubului l-a scos responsabil pe Lionel Messi. De altfel, starula argentinian le-ar fi transmis şefilor că nu vrea să fie responsabil decât de performanţele sale din teren şi atât.

Autor: Mihai Dolinschi

Messi este nemulţumit şi de atmosfera din vestiar şi de faptul că anumite informaţii se scurg foarte uşor în presă. În plus, toate problemele din cadrul clubului au afectat vestiarul, care nu mai este la fel de unit şi concentrat pentru performanţă.

Publicaţia AS scrie că Lionel Messi îşi dorea iniţial să rămână la FC Barcelona până când nu va mai putea face faţă fizic, însă acum este dezamăgit şi vrea să plece.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare