Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi vs Guardiola | Argentinianul, un coşmar pentru legendarul antrenor spaniol. Duelul direct se vede la Telekom Sport

Messi vs Guardiola | Argentinianul, un coşmar pentru legendarul antrenor spaniol. Duelul direct se vede la Telekom Sport

Lionel Messi

Comentarii

Confruntarea dintre Paris Saint-Germain şi Manchester City este şi un duel între Leo Messi şi antrenorul care i-a marcat cariera, Josep Guardiola.

 Se spune adesea că Pep Guardiola a jucat un rol major în conturarea carierei lui Messi. De asemenea, cu Messi în echipa sa, Guardiola s-a bucurat şi de cel mai mare succes în cariera sa managerială. De fapt, fără Messi în echipa sa, managerul spaniol nu a câştigat niciodată un titlu în Liga Campionilor. Sub comanda lui Pep Guardiola, Messi a apărut în 47 de meciuri din Liga Campionilor, unde a marcat 43 de goluri şi a câştigat 28 de meciuri. 15 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar în doar patru partide cei doi au cunoscut gustul înfrângerii. 

În ultimii opt ani, Messi a jucat împotriva unei echipe antrenate de Josep Guardiola de patru ori în Liga Campionilor, de două ori împotriva Bayern München şi de două ori împotriva Manchester City.

În faţa echipei din Bundesliga, Messi a marcat două goluri, în timp ce Barcelona a depăşit-o pe Bayern Munchen cu 5-3. În sezonul 2016/17, după ce Guardiola a preluat funcţia de manager la Manchester City, echipa sa a întâlnit-o pe Barcelona lui Messi în faza grupelor. Messi a marcat patru goluri în două întâlniri, reuşind chiar un hat-trick într-unul dintre meciuri.

”Am mai jucat împotriva lui Messi şi când eram antrenor la Bayern. E greu, firesc. A fost o surpriză pentru toată lumea mutarea lui la PSG. Important este să fie fericit la Paris. Suntem nişte norocoşi că l-am putut vedea la treabă în ultimi 16 ani. Nu trebuie să îl mai descriu eu. Cariera lui Leo vorbeşte de la sine” a declarat Guardiola, înainte de duelul cu PSG.

Confruntarea dintre PSG şi Manchester City se vede marţi, de la ora 22:00, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: leo messipep guardiola 

viewscnt
Articole similare