Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesut Ozil pe urmele lui Alexandru Mitriţă! Starul lui Arsenal, ofertă oficială din Arabia Saudită

Mesut Ozil pe urmele lui Alexandru Mitriţă! Starul lui Arsenal, ofertă oficială din Arabia Saudită

Arsenal

Comentarii

Mesut Ozil (31 de ani) este tot mai aproape de plecarea de la Arsenal. Playmaker-ul "tunarilor" are o ofertă din Arabia Saudită şi îl poate avea adversar pe Alexandru Mitriţă, dar şi Al Hilal-ul lui Răzvan Lucescu în noul sezon.

Internaţionalul german este dorit de Al Nassr din Arabia Saudită, potrivit jurnalistului spaniol Cesar Luis Merlo. Gruparea saudită a făcut o ofertă de cinci milioane de euro pentru transferul lui Mesut Ozil. 

Dacă suma de transfer este una destul de mică, lui Ozil i-a fost oferit un salariu uriaş la Al Nassr pentru un contract pe două sezoane. Cu toate acestea, momentan germanul nu vrea să plece de la Arsenal, deşi Mikel Arteta i-a transmis că nu mai intră în planurile lui. În acest sens, tehnicianul spaniol nu l-a inclus pe Ozil în lotul pentru Europa League

Mesut Ozil, ofertă din Arabia Saudită

Fără prezenţe în noul sezon, Ozil a jucat ultima oară în martie. Decăderea lui Ozil se observă şi în cota de transfer a mijlocaşului. În acest moment, el este apreciat la doar 12 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

În 2013, Arsenal l-a transferat pe Ozil de la Real Madrid pentru 47 de milioane de euro, la acea vreme fiind cel mai scump jucător din istoria "tunarilor". 

În această perioadă, Ozil a jucat 254 de meciuri pentru Arsenal, a marcat 44 de goluri şi a oferit 77 de assist-uri. De asemenea, germanul şi-a trecut în palmares patru Cupe ale Angliei în 2014, 2015, 2017 şi 2020, dar şi două Supercupe, în 2015 şi 2016

Afla mai multe despre: mesut ozilal nassr 

viewscnt
Articole similare