Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Metodă revoluţionară la antrenamentele naţionalei României. Ce surpriză le-a pregătit Contra tricolorilor: "Au toţi poftă mare de fotbal"

Metodă revoluţionară la antrenamentele naţionalei României. Ce surpriză le-a pregătit Contra tricolorilor: "Au toţi poftă mare de fotbal"

Echipa națională

Comentarii

"Dubla" cu Suedia şi cu Spania este decisivă pentru România, iar tricolorii sunt hotărâţi să dea totul pentru calificare. Răzvan Marin, Benzar şi Ianis, jucători care nu prind prea multe minute la echipele de club, au impresionat la antrenamentele primei reprezentative.

"Mitriţă n-a avut niciun program special, pentru că el s-a antrenat cu Universitatea Craiova în mare parte din perioada asta de când a terminat în America. A intrat în program normal, s-a pregătit normal, cu toată echipa, cu toţi cei 24 de jucători.

Ceilalţi jucători care nu joacă... Asta poate fi o problemă, faptul că acei jucători nu evoluează, la ritmul de joc. Ceea ce am văzut şi la antrenamentul de azi şi la antrenamentul de ieri, ăştia care nu joacă, au o poftă mare de fotbal. Răzvan Marin, Benzar, Ianis, care au evoluat mai puţin, au arătat că au chef. A fost şi vremea asta superbă, terenul bun, condiţii excelente pentru fotbal, cum se zice.

Astăzi au avut şi dronă la antrenament. S-a filmat antrenamentul, pentru că a fost antrenament tactic, s-a filmat cu drona, iar după aceea staff-ul analizează mişcările pe care le-au făcut jucătorii la antrenament, le arată şi lor" , a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare