Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

#MeToo. Continuă seria de dezvăluiri ale sportivelor abuzate. Una din cele mai frumoase jucătoare de tenis şi-a povestit coşmarul!

#MeToo. Continuă seria de dezvăluiri ale sportivelor abuzate. Una din cele mai frumoase jucătoare de tenis şi-a povestit coşmarul!galerie foto

Tenis

Comentarii

Continuă seria de dezvăluiri despre sportivele care au fost abuzate. Ultima care a avut curajul să dezvăluie coşmarurile prin care a trecut a fost Jelena Dokic, fost număr cinci mondial în clasamentul WTA.

"M-a bătut foarte rău. Totul a început din prima zi în care am jucat tenis şi a continuat. Aceste lucruri se întâmplau aproape în fiecare zi. Situaţia emoţională mă speria mai tare. La un moment dat, sinuciderea părea singura opţiune. Nu era vorba doar de durere fizică, dar şi de cea psihică. Când ai 11-12 ani şi auzi asemenea vorbe. A fost partea cea mai dificilă", a povestit Jelena.

”E o amintire neplăcută pe care o voi păstra mereu cu mine. Am leşinat şi am căzut. M-a bătut foarte rău. Cu cât jucam mai bine, cu atât lucrurile se agravau. Acesta e lucrul pe care nu îl puteam înţelege", a mai scris Dokic.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenismetoodokic 

viewscnt
Articole similare