Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mexicanul" de la FCSB, ofertat de un club din 16-imile Europa League! Ce decizie a luat Gigi Becali

"Mexicanul" de la FCSB, ofertat de un club din 16-imile Europa League! Ce decizie a luat Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să primească oferte pentru cei mai importanţi fotbalişti ai echipei. După ce Galatasaray a pus ochii pe Olimpiu Moruţan, Darius Olaru a ajuns şi el în atenţia unui club din 16-imile Europa League, dar oferta pentru mijlocaş a fost refuzată.

Gigi Becali are de gând să doboare recordul transferului lui Dennis Man la Parma. Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Darius Olaru, Andrei Vlad, Florin Tănase şi Octavian Popescu sunt cei vizaţi de finanţator pentru un posibil transfer din vara acestui an. Recent, omul de afaceri care controlează FCSB a refuzat o ofertă din Rusia pentru Darius Olaru. 

"Mexicanul" rămâne la FCSB după ce Gigi Becali a refuzat o ofertă din Rusia

"Mexicanul" FCSB-ului, porecla pe care Darius Olaru a recunoscut că o are din copilărie, a devenit unul dintre jucătorii importanţi în echipa lui Toni Petrea, după ce a fost transferat de la Gaz Metan Mediaş pentru 600.000 de euro. 

La 22 de ani, mijlocaşul a devenit om de bază în naţionala de tineret şi la FCSB, iar Gigi Becali a avut ocazia să-l vândă în Rusia, la Krasnodar, formaţie calificată în 16-imile Europa League, în acest sezon.

Informaţia a fost furnizată de fostul fotbalist George Florescu, cel care a evoluat în Rusia la Torpedo Moscova, Spartak Vladikavkaz şi Dinamo Moscova. 

Krasnodar i-a prezentat oferta lui Gigi Becali pentru Darius Olaru, dar omul de afaceri a refuzat-o: ”Este un jucător tehnic, care simte foarte bine mingea. Poate să fie o opţiune pentru  naţională. Ţinând cont de nivelul la care se află el, cred că poate să facă faţă acolo. 

Citisem că a avut oferte din Europa, chiar şi de la Krasnodar. Am sursele mele, nu e oficială informaţia, dar asta ştiu. Se pare că FCSB nu a vrut să îl dea. Cu siguranţă că şi-a arătat valoarea, şi-a ajutat echipa şi cu Chindia Târgovişte. Olaru, chiar şi când nu se află în prim-plan, ajută echipa”, a declarat Florescu la Fotbal Look.

Gigi Becali a stopat plecările de la FCSB până în vară. Obiectivul: titlul Ligii 1

În această iarnă, Gigi Becali s-a despărţit de cel mai important "produs" al său de la FCSB, Dennis Man, şi nu a dorit să mai audă de un alt transfer de la echipă. O mare parte din bani va ajunge la Gigi Becali şi nu în conturile clubului, iar afaceristul a explicat decizia. 

Finanţatorul FCSB îşi doreşte să meniţină echilibrul, pentru a se lupta cu CFR Cluj şi cu U Craiova la titlul Ligii 1. O altă plecare de la FCSB e luată în calcul abia de la finalul sezonului. Cel care ar putea părăsi echipa e Olimpiu Moruţan. 

Scouterii lui Galatasaray au întocmit un raport în legătură cu mijlocaşul de la FCSB, iar acesta i-a fost prezentat antrenorului Fatih Terim, care şi-a dat acordul pentru începerea negocierilor. 

FCSB e lider în Liga 1, cu 51 de puncte, iar în ultima etapă a învins-o pe Chindia Târgovişte cu 1-0. CFR Cluj e pe locul secund, cu 48 de puncte, iar U Craiova e pe al treilea loc, cu 47 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalidarius olarudarius olaru mexicanulgigi becali fcsbdarius olaru transferdarius olardu krasnodardarius olaru rusiatransferuri fcsbtransferuri gigi becali 

viewscnt
Articole similare