Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-a băgat mâna în gât". Daniel Celea, sincer după conflictul cu Florinel Coman

"Mi-a băgat mâna în gât". Daniel Celea, sincer după conflictul cu Florinel Coman

FC Botoșani

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 3-2, şi s-a distanţat la zece puncte în fruntea clasamentului în Superliga.

"A fost un meci foarte ciudat, ne-am bătut singuri. Chiar nu pot să înţeleg, am luat nişte goluri foarte prosteşti. Nu reuşim să învăţăm din greşeli. Suntem frustraţi, suntem supăraţi, dar asta este. 

Nu vreau să comentez maniera de arbitraj, dar după ce am luat noi cartonaş roşu, am mai primit cinci galbene în 15-20 de minute.

O altă chestie, am luat galben după ce l-a faultat (n.r. pe Florinel Coman) un alt coleg din spate. El mi-a băgat talpa, am o mare julitură pe picior, apoi mi-a băgat şi mâna în gât. A fost o mică îmbrânceală, dar apoi mi-a cerut scuze" , a declarat Daniel Celea.

FCSB - FC Botoşani 3-2

FCSB a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, pe FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

FCSB a deschis scorul în minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când  Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25, iar la pauză a fost 1-0 pentru gazde.

Imediat după startul reprizei secunde, moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48. Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren.

FCSB a pus presiune, iar Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3, Rapid şi CFR Cluj. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru – Al. Băluţă (Miculescu 87), Oct. Popescu (Radaslavescu 82), Fl. Coman (Ov. Popescu 82). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • FC BOTOŞANI: Ducan - Dimitrov, Sadiku, Celea, Ţigănaşu – I. Filip (Ofosu 77), Dican (Margiotta 46), G. David (Mitrov 46) – Ed. Florescu (Charles Petro 68), E. Lopez (Mouaddib 46), Kaprof. ANTRENOR: Bogdan Andone

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare