Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-a fost ca un tată!" Mahrez, gest superb după ce i-a adus victoria lui City în derby-ul cu Tottenham

"Mi-a fost ca un tată!" Mahrez, gest superb după ce i-a adus victoria lui City în derby-ul cu Tottenhamgalerie foto

Premier League

Comentarii

Algerianul Riyad Mahrez a marcat singurul gol al derby-ului Tottenham - Manchester City, scor 0-1, şi imediat după ce a trimis mingea în plasa porţii lui Lloris a arătat cu ambele mâini spre cer, într-un omagiu adus fostului patron al lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, decedat într-un accident de elicopter.

Mahrez a petrecut aproape cinci ani la Leicester, club unde a cunoscut consacrarea după câştigarea suprinzătoare a titlului în 2016.

La finalul partidei, mijlocaşul a explicat de ce a ţinut neapărat să marcheze pentru a-i putea dedica golul fostului patron al lui Leicester.



"A fost foarte greu pentru mine. Patronul a fost o persoană specială pentru mine, am petrecut patru ani şi jumătate acolo. Era o persoană foarte bună şi un adevărat om. Sunt foarte, foarte trist.

De aceea, atunci când am marcat, am arătat spre cer. A fsot ca un tată pentru mine, persoană foarte specială. Am fost devastat şi a fost extrem de greu pentru mine să aflu vestea (n.r. că a decedat).

Sunt alături de Leicester şi de familiile victimelor pentru că nu e deloc uşor. Mi-a fost greu să dorm după ce am aflat, dar trebuie să găseşti puterea să depăşeşti aceste situaţii, deşi e foarte greu",
a declarat Riyad Mahrez după meci.



 

Afla mai multe despre: mahrezvichai srivaddhanaprabhacitytottenham 

viewscnt
Articole similare