Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-a spus Cosmin Contra să conduc eu". Cu ce antrenor va termina Dinamo meciurile până la finalul anului: "Mă rugase"

"Mi-a spus Cosmin Contra să conduc eu". Cu ce antrenor va termina Dinamo meciurile până la finalul anului: "Mă rugase"
Comentarii

Dinamo se dezintegrează în plin sezon, înainte de terminarea sezonului regular. Cosmin Contra a plecat, dar nu înainte de a-l ruga pe secundul său, Ionel Gane, să pregătească echipa cât va fi nevoie.

Dinamo poate termina anul cu Ionel Gane pe banca tehnică

Conducerea din "Ştefan cel Mare" se află în căutarea unui nou antrenor, după plecarea lui Cosmin Contra. S-au luat în calcul numele spaniolilor Paco Jemez şi Lucas Alcaraz, dar un anunţ oficial nu a fost făcut până în acest moment. 

 

Pentru o perioadă, Ionel Gane va sta pe banca tehnică. Antrenorul interimar de la Dinamo susţine că poate sta chiar şi patru etape în funcţie: 

"A fost o săptămână destul de dificilă, delicată. Mi-a spus Cosmin Contra să conduc eu, mă rugase. Pentru ultimele etape, sunt aici să dau tot ce pot, pentru ultimele patru partide din acest an. Încercăm zi de zi să facem ceva. Promisiunile de la nivelul conducerii s-au transformat în miciuni, dar ne străduim să arătăm bine.

Cei care au decis să plece, Borja Valle, Isma Lopez... Trebuie să-i înţelegem. Săptămână următoare nu ştim dacă vor mai fi plecări, vedem, e posibil să mai plece. Ăştia suntem pentru meciul cu FC Argeş. Vrem a treia victorie, după cea cu Voluntari şi Viitorul", a declarat Ionel Gane.

Afla mai multe despre: dinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare